Smurf

     tänkte bara säga det.... om ni har missat det. (inte för att de är så svårt) men Nazlie är faktiskt en Smurf :)

The feel good drag

Jag och Linus bestämde oss för att vi inte hade något att göra imorgon på projektarbetet. Så jag mejlade bosse förut och sa att vi inte hade något att göra för tillfället då vi bara väntar på svar från några lärare. Så därför tog vi lite sovmorgon istället! grymt skönt.

Imorgon så ska jag också på stan lite efter skolan. Först klippning sedan blir det till att köpa en ny sträng till gitarren som gått av. denna gång var det A-strängen, skitkul........ sen ska jag också till Ego och köpa ett gymkort! kanske blir det en runda där inne också om klockan inte har blivit så mycket :)


Was this over before
Before it ever began
Your Kiss
Your Calls
Your Crutch
Like the devils got your hand
This was over before!
Before it ever began
Your lips
Your lies
Your lust
Like the devils in your hands!


Lördag!

Första skolveckan är över... och första lördagen kom verkligen som en räddare i nöden! Jag är seriöst helt slut och vi har inte ens börjat med alla ämnen än, haha detta kommer gå sååå dåligt för mig!

Tog mig iallafall friheten att sova lääänge idag vilket då inte uppskattades av Nazlie som hade skickat typ 4 sms "hallåå vakna jag har tråkigt" Hon har varit på kryssning till finland och är nu på väg hem med bussen och ville tydligen ha lite sällskap c(:

Nu blir det nog fixa något att äta och sen en lång härlig dusch! blir kanske utgång ikväll

Ha d

The Replacements

Först ska jag tippsa om en film =) The Replacements, sjukt bra film om amerikansk fotboll :D

Sen så har jag idag varit på skolan såklart och vi hade Svenska och började jobba lite mer på Projektarbetet efter de. Skulle också få ett skåp så väntade typ 30 minuter på vaktmästaren och sedan när de blev min tur så "näe du får inget skåp nu för du har inte med dig något lås........ suck!! det kunde han juh ha sagt direkt :O  

Jag har också inhandlat en ny jacka idag från Jack And Jones :D Jenasen jag ville ha fans dock inte i min storlek men de skulle komma in tills på fredag så då ska jag in och köpa dom =)


R.I.P

Vet inte riktigt vad jag ska säga...
Jag tänker på Dig och din familj,
Förstår att det måste vara jävligt tufft för er..

Att han skulle försvinna så plötsligt är inte rättvist
Jag träffade han bara några få gånger
Men intrycket jag fick av honom var att han va en väldigt bra karl
Han hade humor och han hade hjärtat på rätt ställe

Som du säkert redan vet och som jag och många andra sagt tidigare
Så finns dina vänner här.. Vi ställer upp för dig när du än behöver

R.I.P

The cry of the city.. like a siren's song
Wailing over the rooftops the whole night long
Saw a shooting star like a daimond in the sky
Must be someone's soul passing by




Going back

Imorgon, eller rättare sagt idag. Så börjar jag nu mitt 3e och sista år på gymnasiet! Det känns riktigt bra men samtidigt väldigt jobbigt då jag gärna hade varit ledig ett tag till...
Men som sagt så är det sista året och nu jävlar ska de liggas i. Vill försöka sattsa riktigt hårt iår så man får riktigt bra och fina betyg så man kan söka sig till polishögskolan i november nästa år (man kan söka när man är 19 bara man är 20 vid antagningsåret)

Så hoppas på det bästa nu. Ska ju även anmäla mig och göra dedär jävla högskoleprovet.... ujuj mycket som kommer hända iår
Ser såklart fram emot STUDENTEN! :D woho! ska bli sååååå jävla skönt! och studentfester hehe... Linus har sagt att han ska dra med mig på allihopa.. får se hur de blir med de :)

puss på att få sluta skolan!

Wish me luck =)


 


Face Down!

Hey girl you now you drive me crazy
One look  puts the rhythm in my hand
Still i'll never understand why you hang around
I see what's going on

Cover up with make up in the mirror
Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you

Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground
Well i'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says i finally had enough..

The Book of love is long and boring

Jahapp, idag åkte jag på att vara "barnvakt" åt min snart 13 åriga lillasyster. För mor och far skulle på någon firmafest? haha skulle vilja se dom på en firmafest med tanke på att dom är dom stelaste personerna som när de gäller allt som har med fest att göra x)

Så jag och syster är ensammen hemma och vädret är ju inte direkt de bästa. Men de possitiva är ju att vi har bilen så vi ska åka ner till bommen sedan och köpa Pizza =) nam nam! och sedan blir kanske lite Wii eller så. Vi får se va vi hittar på helt enkelt =)

Ne nu ska jag ta och städa mitt rum så man har de gjort! 


Vem sa att man inte kunde ha roligt utan alkohol? ;)

Vid halv 9 tiden så åkte jag och plockade upp jocke, därefter så drog vi oss in mot stan och skönsberg, där hämtade vi Nathalie :) sen drog vi iväg till någon förfest i nacksta men jag måste säga att.... jao de va inte så roligt haha, kände typ 3 pers och mitt rum är större än själva lägenheten som va smockad med typ 10 pers + vi som kom.

Så jag och Nazlie drog ner mot stan igen där vi gick en liten sväng och kollade runt först och åkte sedan ner till hamnen där vi satt och surrade i bilen ett tag. Kom ju på att Linus skulle ut ikväll också så vi gick och mötte upp han och Frida(?)  Hamnade på BK där vi satt och surrade en massa, Linus va full (som vanligt) och Sunkan hahahaa.... den dåren han är ju lite som han är. Jo Nazlie påpekade även att vi verkade vara gifta (vilket inte är första gången jag hör :O) liksom är det något fel att 2 killar känner varandra väldigt bra? Brukar förknippa oss med JD och Turk från scrubs... förutom att vi inte lyfter varandra och skriker EEEAAGEEELLL!!! xD

Skjusade hem Nathalie runt 2-tiden och efter det blev det max med resten av folket. Har faktiskt haft riktigt jäkla roligt ikväll... undra va man ska hitta på idag då? nee ska sova lite nu först så får man tänka på de sedan haha!
Natti!


some things are not just black and white

Jahapp.. idag kom beskedet som jag väntat på nu ett tag. Jag blev petad ur laget. Visst hade man hoppats på att få vara med lite längre men när de är 35 personer som slåss om 20 platser och jag är den yngsta av dom så kan man ju inte förvänta sig så mycket.

Så nu vet jag inte hur jag ska göra.. vet inte om jag orkar hålla på och spela i något annat lag. Blir förmodligen att lägga skridskorna på hyllan och kanske försöka skaffa något extrajobb eller så, ta och spara ihop till en fin bil vore ju nice.

Va på bio också efter träningen med Anna och vi såg Sommaren med göran. Och den va sjukt rolig! haha som vi satt och skrattade. Efter de skjusade jag hem henne och sedan svängde jag in på max och käkade eftersom jag va SJUKT hungrig.  Nu sitter jag hemma och surrar lite med sunkan. Känns grymt bra att ha en sådan underbar vän :)

Vet inte vad mer jag ska skriva.. känns på något vis som en liten del av mig saknas nu när man inte har hockeyn längre men antar att de bara är att blicka frammåt och försöka komma på något nytt att göra.

Ha d

FYFAN :O :O :O

åååååh jag kan inte sova! först så va jag nere och drack vatten och då kommer en såndär jävla 1000 fotingsliknande sak och kröp på golvet :O kände klumpen i halsen och sprang ut i hallen och hämtade farsans stövel som jag sedan mosade äckelkrypet med!!!! :D

Sen så nu när jag låg och läste så känner jag något på armen och då sitter de en jävla spindel där! och jag HATAR  spindlar!!! så jag slog ner den på golvet bredvid sängen där jag sedan mosade den med! åååååh och nu kryper det på hela mig och jag kan inte somna :(

Helvete va jag hatar kryp i alla dess former! xD tror jag ska se ett avsnitt på how i met your mother och sedan försöka sova igen. Ha d :)

Hård träning? :O

Kommer ner till träningen idag och tänker att, fan idag kommer det gå bra! jo tjena hahaha... först kör vi lite vanliga uppvärmnings övningar och sen så blir de en massa skridskoåkande. Tungt som fan! Match efter detta och vi spelar på ett tag. gick sådär. Fick en riktigt jävla smäll då jag stod med ryggen ut från sargen och tänkte passa hem till min back, då jag såg att han blev markerad ändrade jag mig och bytte ställning med kroppen och skulle drämma ner pucken till hörnet istället, då Smäller de till i ryggen och jag far in med huvudet i sargen! ååh jag såg fan dubbelt där i några sekunder.
Vi får även nu åka ännu mer skridskor och sedan spela match igen!

Men de gick bra som tur va, drack lite vatten och gnuggade huvudet lite med handen så va de bara att köra på sedan igen. Får ju inte vika ner sig nu liksom! :)

Efter ispasset va det dags för fys, blev indelade i 2 grupper och jag va i grupp 2. Vi skulle idag göra lite stryke grejjer


50x3 situps,
30x3 armhävningar
20x2 upphopp
grodhopp från förlängda till blålinjen och tillbaka x2  
hopp på ett ben x4
skridskohopp
50x2 situps
30x2 armhävningar
Idioten!

Och innan de tränade vi i en timme och en kvart med en massa skridskoåkning och en jäkla massa match :O så nu vill jag lova har jag ont i kroppen! men de är väl bara bevis på att man gjort bra för sig ;)

Ne nu ska jag snart ta och sova! imorgon blir det träning igen och efter det bio :)  ha d gött

Hold your head up high

Dagen börjades med ostmackor och varm oboy! lite lycklig jag blev när jag insåg att vi hade de hemma! Satte mig vid datorn och poppade lite musik. Städade på rummet och försökte få lite ordning på alla mina kläder som ligger precis överallt.

Det va också dags för träning nr 2 på is idag! Måste säga att de gick riktigt bra för mig även fast förskylningen sitter i kroppen. Gjorde en ganska snygg grej då jag fick pucken på deffensiva blå och trampade över hela banan för att sedan låtsas försöka finta backen, då han går ut mot mig droppar jag till en i mitt lag som kom i full fart och han i sin tur fick helt öppet mål då backen blev undantryckt av mig precis efter mitt dropp ;) Men sopan som fick pucken kunde såklart inte göra mål (aaa) men fick iallafall mycket berömm från tränarens håll och de är verkligen inge fel med sånt!

Har suttit och surrat med Sunk lite i Mumble, haha vilken dåre! och snart ska jag ta och sova.

Natti =)


Hello there, the angel from my nightmare

Lesskille_91 har väl varit en ganska bra beskrivning på mig denhär veckan. Men allt känns bara så dumt, Skolan börjar snart och jag VILL VERKLIGEN INTE!  Som jag sa till emma igår, Man skulle bara vilja gräva ner sig och ligga i ett år, komma ut fult utbildad och redo för vuxenvärlden. Eller så borde det finnas piller som gör att man bara blir jävligt smart.

Snart har jag träning igen, får se va vi ska göra då men de lär väl bli jävligt jobbigt iallafall. Jag har grymt ont i ryggen och mitt högra ben har fått sig en smäll så den gör också jävligt ont, fortsätter de såhär kommer jag få ligga i sängen i en månad och läka ihop efter denhär veckan.

Ska ta och äta litegranna nu innan träningen iallafall. Wish me luck.

ha d

Träning

Ja idag va det första ispasset för säsongen, Kom dit och tog en platts i omklädningsrummet och började byta om till något att värma upp i. Drog ett varv i lilla spåret och redan nu kände jag att jag fortfarande va sjuk. Kroppen ville verkligen inte träna men jag tvingade mig själv att fortsätta.

Bytte om och gick och tog en tröja, hamnade i de vita laget :)  hela träningen spelade vi match och de va riktigt roligt men förjävla jobbigt. Fick in ett mål under matchen. såklart va de SKIT snyggt :) Gjorde en hel del snygga passningar och sånt också. Gick i överlag riktigt bra.

Fick också reda på att sista augusti ska laget vara uttaget, vi är just nu ca 34 utespelare och de ska väl bli ca 20 i slutändan. så detta blir en spännande vecka och jag kan lika gärna åka ut imorgon. Så varje träning man får vara med på är ju ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag snart ta och sova. Så god natt

Just take your overactive ego shrink it down like a mosquito

Åååååh jag är så less nu så jag tror jag dör.. seriöst allt är så jävla konstigt som de kan bli.  Nästan glömt bort hur de va och de är nästan som att man önskar att man slapp skiten för jag blir bara frustrerad och irriterad känner jag.

ååååh jag måste sova nu för imorgon är det första isträningen :) yeei me.. så godnatt

Feeling this

aja blev ju inte som jag tänkt mig men imorgon är de iallafallt träning så man har ju något att se fram emot.

Ne.. ska gå ner och kolla lite på tv och vänta på att päronen kommer hem. Ha d


Inatt är du min

Sitter hemma nu efter att ha gått från nacksta till stan för att sedan ta bussen hem till njurunda.  Jag är grymt hungrig och naturligtvis så finns det absolut ingenting att äta här hemma. Och pappa är ju såklart inte hemma så man har ingen bil så man kan åka och handla (Y)

Just nu så sitter jag och poppar lite musik, blir till att åka och fixa käk så fort farsan kommer hem och sen måste jag duscha osv för att sedan ta sig in till stan igen.

Dra ner rullgardinen, släck alla lampor som stör
Lägg dig ner och lyssna, på stadens skrik utanför
Vänd dig om sakta, och le som bar du gör!
Inatt är jag din, inatt är du min
Och ingen ska få ta natten ifrån oss

Selånger

Ja idag va jag på selånger marknad. Där så träffade jag Nazlie, Ida och Nazlies ögonsten ilska :) Jag ringde tyvär och störde Nazlie när hon hållde på att välja strumpor och för de ber jag om ursäkt ;)
Efter ett tag så skulle hon åka karusell så då fick jag äran att hålla i ilska så länge och hon va jättesnäll, riktigt gullig hund. När Nathalie och alla som va med henne åkt hem så gick jag och va med jonna ida och linda, åkte in till stan och där stötte jag ihop med Sunkan :D Så då va jag med han och vi hamnade tillslut hos Philip (Phast) riktigt shyst kille och vi fick sova där :D snällt snällt.

Åååh jag hittade muppar på selånger marknad som man kunde vinna och jag är jättesugen på en sådan :D sen så va dom ju ganska lika Nazlie (aaaa)

Jag Sunkan och Philip har precis lekt med camen på Philips mac dator, haha så sjukt roliga saker man kan göra med den! kanske kommer lite bilder på bdb så småningom. Nu ska vi ta och sova lite så man är utvilad tills imorgon (lär nog behövas)

Natti

Hard work

Träning idag och före den så hade vi Material-test. Prövade lite olika prylar och skrev upp på ett papper va man behövde :)

Griller, klubba och handskar är något som jag iallfall måste inhandla till denna säsong och de skrev jag såklart upp då hehe.  Efter de var det dags för den så kallade träningen och fyfan va vi fick springa... och efter de vart de en massa olika strykeövningar och lite mer springa.
är helt död nu och mina ben skakar. ska bli riktigt roligt att se mig gå ner för trappen imorgon bitti när jag ska ner och käka frukost.

ojojoj.... hur ska detta gå :P


Heroes of newerth

Till att börja med, så är HoN (Heroes of Newerh) ett nytt spel som är ungefär som Wc3 dota, fast utan wc3 eller va man ska säga. Det är helt enkelt ett arena spel. Måste ju säga att jag är juh långt ifrån duktig på de spelet men de är grymt kul. Man spelar mot varandra och man ska under spelets tid gå upp i lvl, köpa bättre saker och tillslut försöka slå sönder motståndarens "bas" så har man vunnit

Nyss så har jag varit med om de värsta som hänt under min speltid, Jag Fraggel och Sunkan va i ena laget och vi mötte Stizze, Kimpski och Phast,

Jag blev Legionare, jaha tänket jag vafan är detta... och de va verkligen ingenting för mig tyckte jag från början. när jag va level 10 så va alla andra typ... 17 ;O  Sunkan sa åt mig "fan ab... alltså... gå ut i skogen isället och döda creeps" hahahaha han tyckte jag va dålig (som vanligt)   Men iallafall så började vi dåligt som ni kanske förstår, och de såg riktigt jävla mörkt ut, Men sedan hände något. Vi tog oss i kragen och puschade på som faaaana och fick bort Barackerna som är innan själva basen vilket gör att man får starkare monster som hjälper till. problemet va bara att dom hade fått bort barackerna på 2 sidor!  så medans fraggel och sunkan sprang där uppe och försökte vinna åt oss fick jag vara nere och Tanka som en jävla dåre haha som vi skrek och garvade inne i mumble, helt sjukt! Adrenalinet pumpade på och de va helt galet.  De fulaste va att jag stod med ca 30 creeps som stod och slog på mig och jag tappade fan inge HP haha de tyckte fraggel va riktigt lustigt ;D

ne fyfan... hahaha som sunkan sa "asså,, jag kommer inte kunna sova nu" och de stämmer fan, jävla adrenalinkickar man får :S    men måste nog försöka iallafall!

Sov gott

Himlen är oskyldigt blå

Suck... sitter och är helt död här just nu.. de är varmt, jag är trött och hungrig och orken är nere på 0, fan.. den är under 0
är så less på allt :S finns verkligen ingen rättvisa. allt ska bara gå åt helvete hela tiden känns det som.
näe fyfan, just nu suger livet men om några timmar lär de väl vara tvärtom,  " No woman no cry" antar jag stämmer ganska bra,,, men man kan fan inte leva utan dom heller... ååååh så arg och less :( :( :( :(

Aja.. på söndag är de iallafall första isträningen och då börjar de plockas bort folk till a-laget..  lär säkert vara en av dom första som åker ut  med tanke på vilken tur man haft de senaste.. eeh året?! 

Natti

Ishallen

så jävla otacksam familj man har :O hade precis lagat mat så säger jag "amen ska vi äta då" nääää maria ska ner till nsk nu.. jaha.. du då mamma? nääe hon ville inte heller äta då :S så jag fick sätta mig ensammen och äta.. satte mig på mitt rum eftersom ingen ville vara social,

hinner äta hälften typ då skriker farsan MATTIAS! VI SKA ÅKA NU :O   så de va bara att slänga i sig resten av maten och kasta på sig några vettiga kläder och hoppa in i bilen. Jo jag lyckades också raka mig på rekordtid :D
Men iallafall, så satte vi oss i hallen då och kollade på matchen, va kul på sätt och vis men de gick lite segt ibland.
och de va kaaaaaaaaaaaaaallllt...... gaaaaah :O Syrrans lag förlorade med typ 6-4. lite synd men men dom jobbade på bra

Nu sitter och jag chattar lite och lyssnar på musik =)

Ha d gött

You're beautiful

ååh herregud.. har precis haft världens sjukaste msn konversation med Nazlie elin och någon kille som hette Alex...
helt stört xD går inte alls att förklara men de va inte dom mest trevligaste sakerna som diskuterades hehe
Jag är iallafall jävligt trött just nu och riktigt jävla less också, vet inte riktigt varför men fick värsta downkännslan i hela kroppen :(

ska väl ta och sova iallafall, hoppas att de är bättre imorgon.... 

C ya

I Miss You... miss you

Where are you? and im so sorry
I cannot sleep i cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness
Comes creeping on so haunting every time
And as i stared i counted
Webs from all the spiders
Catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight?
Stop this pain tonight...


And in the night we'll wish this never ends, we'll wish this never ends

Jaaaaaaaaaa.... vädret är ju långt ifrån bra :S sitter och lyssnar på musik och tycker lite synd om min lillasyster som just nu har fotbollsträning..... (hahahaha skadeglädje)  
Funderar lite på vad man ska hitta på imorgon, håller ju på att bli frisk nu så imorgon är de nog full fart igen ;D

jag är också väldigt sugen på godis just nu och Nathalie sitter och frestar mig.. så de gör ju inte direkt saken mycket bättre ;O  "godis godis godis godis godis godis"   SUCK! 


haha jo jag lyckades också driva sunkan till vansinne genom att sitta och låta som en Murloc i mumble.. hahahaha han mute'ade mig :( :(

Tack!

Vill bara tack Underbara Nazlie som har fixat till min blogg så den blev (tycker iallafall jag) Riktigt jävla snygg :D

Så ett stort tack till dig din lilla Smurf :D

På bättringsvägen och smurfar ;)

Ja nu sitter jag här och klockan är typ 03.10, Jag börjar känna mig bättre även fast de inte är riktigt 100 än. Men förhoppningsvis är jag återstäld tills imorgon :D då funderar jag på att åka in till stan och kanske skulle Nazlie göra desamma så förhoppningsvis hinner vi umgås lite.

Sitter och chattar lite med The only one nazlie just nu, och hon e ju lite tokig, sitter och hittar på att jag myttar å grejjer.. hon har även fått för sig att jag är en Smurf när hon själv är lika stor som en Gnome <3

Lyckades få ett foto på hon i lördags, Tyckte det blev ganska bra men såklart va hon tvungen att Pooooosa hela tiden ;) här kommer den iallafall.



smurf ;)

Sick and Tired

Sitter här hemma framför datorn vilket jag gjort... i stort sätt hela dagen, så sjukt less att jag tror jag "dör innombords" för att citera sunkan.
Och dessa sjukt skumma känslor som jag inte fattar varför jag har gör ju hela saken 10 gånger värre och jag blir fan snart tokig...........

åååååååååååh love suuuucks...

aja ska väl försöka hitta på något, ha d


Lördagskvällen

Tog bussen in till stan kvart i 10, på bussen träffade jag på Alex och Ante och vi satt och surrade på vägen in till stan. Där inne gick vi och letade lite efter crille och gurra och under tiden så stötte jag på Jonna och Ricky. Så jag hängde med dom en sväng och sedan gick jag för att möta Nathalie. Så gick vi runt där ett stund och surrade, sen försvann hon ett tag för att prata med någon snubbe.

Gick in i öltältet med jonna och ricky och va där tills hon ringde och frågade va jag gjorde. så då sa jag hejdå till polarna och gick ut och va med henne istället :) och vi hade riktigt rikitgt roligt, gick runt runt och pratade om nästan allt haha.. va inte mycket som utelämnades iaf. Roligt att vi hade nästan exakt likadan humor xD :D
va ju tyvär tvungen att ta kvart över 2 bussen hem annars hade jag lätt stannat kvar ett tag till med henne.. men men de kommer fler tillfällen.

Nu är det iallafall dags för sängen för min del :D

gonatt!


Drakbåtsfestivalen Och Friåkning :)

Idag har det varit en riktigt bra dag! De började med att farsan väckte mig runt 12 och frågade om jag ville med ner till nsk sedan runt 3 tiden och åka friåkning! självklart ville jag de, så jag klev upp och fick i mig lite frukost. Brorsan ringde mig vid samma tillfälle och frågade om jag kunde vara barnvakt åt hans son en stund medans han åkte in till stan en snabbis på motorcykeln och hämtade deras västar som har fått deras Broderingar från klubben fastsydda.

Så jag och Lill-syrran tog på oss skorna och skyndade upp till dit och va där ett tag.. Sen bar de av till NSK och där stötte jag på Höglin och Frölle :D va skiiiit kul att få åka igen! så jävla härlig kännsla! Efter någon timmes friåkning drog vi bort till BG och käkade och de va riktigt gott.

Kvällen bestod av att jag fick skjus in till stan av farsan och där mötte jag upp med Jennifer x2 Alex och Sunkan, Efter ett tag anslöt sig även Ante till gruppen :D Vi gick runt på stan och "chillade" kan man säga, tittade på finalen i båtracet. Sunkan åkte hem tidigt för han ska typ till någon släckträff imorgon. Och Jennifer x2 drog iväg och skulle bada tydligen. Så de blev bara jag Ante och Alex kvar. Då gick vi bort till Irish Pub och tog oss en öl. Alex blev av med hennes "krogen oskuld" som hon själv sa det. Vi satt där och hade riktigt trevligt måste jag säga. Träffade även Nazlie idag för första gången x) och de va ju riktigt skoj faktiskt.

Nu sitter jag här och klockan är 05.20 och jag är Nyduschad efter jag varit ute och sprungit. Jag vet inte riktigt va de är men att vara ute och springa såhär på natt/morgon sidan är sjukt härligt, luften känns friskare på något vis och man bara flyter fram.  Blir nog att sova nu, och imorgon bär de av in till stan igen skulle jag tro, får se hur de blir :)

Natti!

Alex 18 år! :D

Ja igår fyllde min kära vän Alexandra 18 år! så grattis till dig! :D :D Och i och med de så blev de ju bravader och fest!
De va gryyyymt kul! vi badade och hållde på hela natten lång och de vart ju lite dricka också och de är ju inte fel.

Blev hämtat här hemma av Bergman och Sunkan sen drog vi ner på ica för att införskaffa en citron. sedan blev de en sväng till stizze och hämtade drickat sen blev de dags för Alex! Sunkan fick mig att shotta lite, hahah helt sjukt.. första gången för mig då jag inte är så mycket för sånt.. utan vill njuta av de jag dricker.  Men de va roligt.. stod ca 5 pers samtidigt och Larsson hade nog den knepigaste snappsvisan jag hört! haha

Jag och Sunkan GICK! hem klockan 4 ungefär från nobly.. helt sjukt men vi hade riktigt roligt på vägen iallafall så :) Sunkan hittade bland annat en playboy Tändare på backen....


haha yeeaaah :D


Rockarn i mig its still alive! :D


haha trött va man ju också :D


Sunkans tändare xD

hmm

Jao idag så har de inte hänt så mycket. Vi har fortsatt riva ner våran "fina" altanbro vid ytterdörren. Så nu är det ett stort hål och en stor jordhög där isället.. Burit plankor hit och dit hela dagen. Va till syrran en sväng imorse och fyllde på lite vatten och mat till dom.

Nu sitter jag och lyssnar på SR-71 Mosquito xD helt klart nya favoritlåten hehe...

dags att tagga till för imorgon är de PARTY som gäller. Kompis som fyller år så de blir lite hemma fest hos denna :) ska bli skooooooooooooooooooooj!

För övrigt är jag grymt trött och tänkte nu ta och kolla på någon film ;D så c yaaaaaaa!

SÅ SANT!

Hahaha va hos sunkan och han slog på denhär låten, jaa denhär har jag ju hört förut, den är grym :D

Sunk: den stämmer ju så jävla bra!
Me: hur menar du då?
Sunk: jamen har du inte tänkt på texten?
Me. njaaae... inte så värst..
Sunk: men kolla här då!

http://www.youtube.com/watch?v=gSRLGlpxJho

ååh titt på fan! Nästan som att de var taget ur min dagbok -.- (om jag haft någon vill säga)  Men lyssna på låten och följ med i lyricsen ;) så jävla bra!

shuuuuuuubreeeeeeeee va händer jaaao? peaceee bree!

jaa jag säger då de -.-

Bror:Mattias... du vet ju att man ska få tjejen att skrika 2 gånger under samlaget va?
Jag:  jaså? hur menar du då?
Bror:  joo ... första gången när de går för henne sedan en andra gång när du torkar av dig på gardinen :D 

haha jaaa..... exakt så ska de vara antar jag. eller va tycker ni tjejer? -.- borde kanske testa de nästa gång bara för att se om de funkar :)  

va hos han idag, eller igår ska man väl säga nu, och firade hans lilla son alexander som fyllde 7 år. Blev först grillat och sedan tårta och grejer.. riktigt gott och trevligt för den delen!

Nu är klockan 04.54 och jag ska sova. så GOD NATT

RSS 2.0