Möblerat om och Harry Potter

Tjooo!

Idag har de varit en riktigt härlig dag måste jag säga! klev upp runt 12 tiden och satte mig vid datorn och lyssnade på lite musik och så. Gick sedan ner för att käka en sen frukost. Jag ringde till broder min vid 13 tiden för att kolla så dom va hemma. Gick sedan upp med min dator som varit trasig ända sedan åskan slog ner och den tvärdog. Så nu ska han skicka den vidare till en polare som ska kolla om han hittar vart felet är och vad som behöver köpas nytt.

När jag väl va där så frågade brorsan om jag hade bråttom.. "nää vadårå?" -bra då kan du stanna kvar och hjälpa till att möblera om. Haha jaha tänkte jag så då blev man kvar där några timmar och drog möbler hit och dit. Brorsan sa en ganska skön grej också.

jag: fan dehär blir trång.. möbler överallt
Bror: ääh de e lugnt dehär.. jag spelade mycke tetris när jag va liten

haha tyckte de va ganska klockrent! jag och Brorsans Sambo skrattade ganska gott :D

Tillslut blev vi klara och jag började gå hemmåt för att ta bilen och få med lillasyster så vi kunde åka och plocka upp Storasyster och hennes son. Sen bar de av in mot staden för att gå på bio och se den nya Harry Potter filmen.  Jag tycker den var helt okej. Den hade ju sina brister men säg en film som är baserad på en bok som man lyckats med. Jag har då aldrig sett något sånt. Så filmen får helt klart Godkänt från min sida. Men som den harry potter nörd jag är så måste jag ju såklart påpeka att böckerna är 1000 gånger bättre!

Jag har precis suttit och kollat på en film som heter The Freedom Writers. Baserad på en sann historia om en kvinna som blir lärare på en skola med mycket gängvåld osv. Hon får en klass i Engels litteratur och hon försöker lösa konflikterna emellan dom olika gängen. Filmen är GRYMT sevärd! väldigt gripande och rörande. 

Fick nyss den trevliga nyheten att Cecilia kanske ska hit på fredag =) ska bli skoj att få träffa henne igen, om de nu blir av xD :D

Nee dags för sängen tror jag! God natt

Film film film

Har kollat på typ 100 filmer nu känns de som xD är helt slut i skallen men orkar faen inte hitta på något mer x)
Imorgon, om de är fint väder, ska jag ta och hitta på någonting nyttigt! springa, träna, klippa gräsmattan osv osv. Har precis kollat klart på Air Force One med Harrison Ford. Grymt bra film, va riktigt länge sedan jag såg den sist.. och Ford är ju en färjävla bra skådespelare =)

Nu blir de nog dags för sängen skulle jag tro. Har varit en riktigt rolig helg med mycket skratt. Och fredagen bestod ju av en massa kompisar och grymt sjuka bilder togs :) men roligt hade vi!


Imorgon ska jag ta och göra lite nytta här hemma... Städa mitt rum står högst upp på listan iallafall, sen får vi se vad som händer... kanske klipper gräsmattan om de slutat regna :o

Ha d gött :D

Lyssna och bara njut!

Satt och kollade på Ladder 49 tidigare idag, och på slutet kom de en sån sjukt fin låt!!! ni borde verkligen lyssna på den och då menar jag verkligen lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=405rURIgvDw


Lyrics:

Robbie Robertson - Shine your light

The cry of the city, like a siren's song!
wailing over the rooftops the whole night long
Saw a shooting star like a diamond in the sky
must be someones soul, passing by

These are the streets
Where you use to run where your papa's from
These are the days
Where you become what you become
These are the streets
Where the story's told
the truth unfolds..
Darkness settles in

Shine your light, Down on me
Lift me up so i can see
Shine your light when you're gone
Give me the strength To carry on
Carry on

Don't wanna be a hero
Just a everyday man
Trying to do the job the very best he can
But now it's like living on borrowed time
Out of rim, over the line
Always tempting fate like a game of chance
Never wanna stick around to the very last dance
Sometimes i stumble, and take a hard fall
Loose hold your grip of the wall

Shine your light, Down on me
Lift me up so i can see
Shine your light when you're gone
Give me the strength to carry on
Carry on

I thought i saw him walking by the side of the road
Maybe trying to find his way home
He's here but not here, he's gone but not gone
Just hope he know if i get lost

Shine your light, Down on me
Lift me up so i can see, yeah
Shine your light when you're gone
Give me the strength to carry on
Carry on

Shine your light down on me, down on me
Shine your light when you're gone
To carry on, to carry on
Hey, oh oh

Gatufest Helgen

De har varit en GRYM helg måste jag säga. har svårt att sammanfatta allting här men de har varit helt sjukt roligt!

Fredagen bestod av att åka in och först dra på en förfest hos gurra, sedan begav man sig ner mot staden och gick runt ett tag. Sen så kom Cecilia till sundsvall för att gå på GF så man va ju tvungen att träffa henne. Riktigt roligt, sprang runt där på stan med hennes 2 kompisar. Vi såg på Backyard Babies och dom va gryyyyyym! riktigt roligt måste jag säga.
Natten spenderades hos jonna. Snällt av henne att ge mig en sovplats.

Lördagen, vaknade upp hos jonna och fick skjus till stan där jag tog bussen hem för att i stort sätt bara hoppa in i duschen och sedan ta fram lite nya kläder att ha på sig. Idag skulle jocke köra så vart upp plockad hemma hos mig. sanna vad också med och sedan bar de av in mot staden. Där åkte vi upp till Karlsson först och va på en liten förfest, efter ett litet tag drog vi vidare till Sundlings storebror crille och där hade vi också riktigt roligt :D mycket trevligt folk där!
Och äntligen var de dags för gatufestens höjdpunkt enligt mig! Tomas Ledin! så sjukt jäkla bra de va! :) han spelade alla mina favorit låtar i stort sett och sjung med för full hals gjorde jag :D Efter de träffade jag på Maria som jag gick med till tivolit och tittade på medans dom åkte lite karuseller (jag sätter mig inte i dom dödsmaskinerna xD)
Hammerfall då... njaaaa inte så värst bra, vart ganska besviken. Träffade på putte så gick och tog något att dricka med honom :) Gick och letade reda på dårarna pontus och robin och spenderade lite tid med dom.. galna jävlar x) stötte också på min kära, men något fulla kusin! Sen anslöt jag mig till Sundling med company och vi drog ner till tivolit där alex fick 2 kossor som hon blev väldigt lycklig över :)

Men för att sammansätta hela helgen så har den varit riktigt riktigt bra! Helt galet kul måste jag säga!

Glad va man ju på fredagen :D
Glad va man på fredagen såklart :D

Lycklig :D
Lycklig! :D påväg in under lördagen

vi har de bra! vi här bak i bilen! :D
Vi har det bra! vi här bak i bilen :D

..

vart tog all pepp vägen?! känner mig deppigare än någonsin................

blir nog bara lördag för mig på gf iallafall... morsan vart snortokig nyss och sa att jag inte kommer få låna mer pengar av dom i sommar... så de gäller att prioritera lite nu känner jag...

aja får fundera mer på detta när jag vaknar, grymt less på allt och alla just nu känner jag så lika bra att låta bli och skriva innan man kläcker ur sig något som man ångrar sedan.

natti

RSS 2.0