Im gonna make you bend and break

Shuuuuueläääään!


låg och smsade med Sunkan igår kväll och då bestämmdes vad som ska hittas på nu på fredag (valborg)

Vi ska vara i granloholm och festa med hans klass (och säkert några andra) Ska bli rikigt skoj! hade roligt som fan sist hemma hos Anton :)

Så jaao.. nu, efter en natt av inte speciellt mycket sömn, sitter jag på skolan. Ska snart ha handledartid.
Och efter skolan måste jag gå bort till träningen som börjar klockan 5.. Och så ska vi göra en läkarundersökning innan de också :O kul att han kommer hitta 2000 fel på mig bara... haha.

Yes... Va med Nazlie på stan igår, vi gick runt och surra en massa som vanligt, hamnade på kulturmagasinet ett tag haha.. Sedan åkte jag till Tom en sväng och satt hemma hos han och så vare juh träning på kvällen, askul!



Jag vill ha sommar nuuuuu! :D


She is an Angel, Working on gods train

Shuuuelääään


I helgen har jag varit en massa med Tom :) vi har suttit och spelat lite, flummat oss osv xD haft riktigt roligt =) och nu snart ska jag åka iväg till Farfar och hälsa på lite sedan ska vi gå och se på Karins teater.

Igår (lördag) va jag på birsta en sväng också med familjen, Köpte då en assnygg t-shirt och en scarf =) tänkte ta och ha de på Valborg.. hehe

jo valborg, va händer? va ska man göra? Ska nog vara med Sundling... eller med ricky och gänget, svårt dehär hehe :D

Imorgon har jag skola... och jag känner att jag inte alls orkar :/ är inte ett dugg sugen på skola.. och det är tenta och det kommer gå skiiiiiiit... har inte hunnit pluggat ett skit så ja.. bra där (Y)
Men vid 6tiden har jag en 2 timmar lång träning! då ska byxerna invigas! :D



Keepin' you off my mind

Hallå där!

Sitter nu här i mitt rum och de ser förjävligt ut måste jag säga, saker precis överallt. Mamma va och köpte en skrivare, kopiator, scenner bla blabla grej igår, så nu har jag suttit och jävlas med den och installerat den på både stationära och bärbara datorn... "pustar ut"

Dagen har varit helt okej. Skola och lite annat, vid 4 typ drog jag och Sundling till birsta. Gick och kollade på lite kläder och så, Sunkan köpte ett par solbrillor. Hittade ett par som jag skulle vilja ha, eller ja, typ sådanna men lite annorlunda :D Antar att ni fattar vilka jag menar? ;PppPPppP fick prata av mig en massa också och de va skönt! Fan va man kan flumma på när vi är med varandra! xD   

Imorgon är det Nationella i Svenska B så jag borde nog ta och sova nu... såå det blev ett litet kort inlägg idag, måste försöka komma igång med detta igen så man får skriva av sig lite då och då :)

Ha d gött!




And I walk steady on my feet

Eeeh... ja. Hej

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen (måste bli lite bättre på dehär) helgen som varit då. Jag och karin åkte hem till mig i fredags och började då baka på min tårta som vi varit och handlat massa grejs och gottis till.

Jag fyllde faktiskt år i lördags :) så grattis till mig själv (hehe) På lördagens morgon hände inte så mkt. va nere och käkade tårta som frukost, sedan drog karin iväg till stan eftersom hon hade premiär med teatern.

Var ju träningsläger i helgen också med Sundsvall Flames. så kvart över 1 ungefär så åkte jag in till stan för att gå på ett teoripass på mittuniversitetet och senare vid 4 tiden så hade vi träning. Jag missade tränigen på morgonen.

Söndag klev jag upp och åkte in till stan igen för träningspass vid klockan 11, följt av teoripass vid 2 tiden och efter de träningspass igen :) blev väldigt mycket men satan va kul det är!

har dock ett par riktigt saftiga blåmärken på kroppen och min vänsterhand har lite svårt att böjja fingrarna.

Sitter i lägenheten just nu och väntar på att karin ska komma hem.
Imorgon blir det skola och sedan årets, och för mig mitt livs, första utomhus träning i amerikansk fotboll. och det är på kuben.

Jo och jag har varit ute och gått lite med Nazlie nu på kvällen :D Ilska va juh med också såklart, gick och surrade om lite allt möjligt, och vi (alltså jag) bestämmde att Nazlie är min blivande brud :) why? undrar ni. svar: hähähähäh

ha d gött

Och jag saknar sommaren och allt man hittade på med Sunkan och company!

RUN FOR YOUR LIFE!!

OMG!! :O :O :O :O


seriöst jag har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkigt..... sitter i lägenheten och väntar på att karin ska komma hem, men fick ett sms för en stund sedan "jag jobbar över kommer sedan" kuuuuuul?! näääääääääääe blääää jag avlider :(:(:(:(:(


Fick ta till och tröstäta lite nudlar och marie kex...  och yeeeeeeeeeei i skrivandets stund får jag ett till sms "träffade en kompis på stan, blir kvar ett tag" jippi hurra... så jävla bra.. NOT!! åååh skjut mig


Fick våran spelbok igår, en massa massa sidor som jag måste lära mig så man kan alla spelen :) första matchen är om ca en månad! så det är jäkligt nervöst, och nu i helgen är det träningsläger! får se hur de blir dock med tanke på att jag fyller år på lördag. men kanske drar iväg på träningarna iaf :)

Ne nu ska jag typ gå och dränka mina sorger i marie kex..

ha d bra



RSS 2.0