Öndigt inlägg :D

Har inte så mycket att säga :D karin vägrar blogga om inte jag gör det så jag får väl ta och skriva en rad eller 2....
Träningen idag gick bra, va ganska tråkigt dock, match imorgon, jag har ont i halsen och ööööh.... det kommer nog gå dåligt :)

puss å hej

Shadow of the day

Igår så va det ju match då, spelade mot timrå och vi förlorade med 8-1 :) jag gjorde juh mål hähä...
Hände en del kula saker under matchen, först får jag en utvisning, och då säger dommaren.. "du har nästan händerna för högt upp.. men du får utvisning denhär gången" eeeeh mkaaay?!

Nästa grej som händer mig är i slutet och då kommer jag i full fart, målvakten åker ut i full fart, vi möts 2 meter från blålinjen då jag kör rätt in i han :) det blev ett jävla liv från båda båsen då timrå skrek något med JÄVLA IDIOT!!! DOMMARN och från vårat bås och resten av läktaren lät det ungefär WOOOO BRA AB!!!! haha va delad uppfattning om den tacklingen.. fick ju utvisning dock men de roliga va ju va dommaren sa till mig...

"det är ju egentligen ingen utvisning dedär tycker jag själv... men de är ju så känsligt :)" ahahaha what?! vilken jävla dåre.. varför ens ta ut mig om han själv inte tycker att det intet är någon utvisning.. det är ju han som bestämmer inte ledarna eller folket på läktaren...  aja, 2 minuter innan matchen va slut så gjorde jag ju mål också då :)


Idag, så ska jag och Karin åka hem till henne i stöde för jag ska få träffa hennes "andra" familj så att säga :) ska bli roligt men samtidigt så äre ju lite nervöst ^^ måste göra ett bra intryck, "i am your father... (darth vader röst)" haha näe skämt åsido... ska bli roligt :) Så nu ska jag ta och raka mig och göra fler vuxna saker.. coolt :) mkaaay?


ha det


mkaay :D

Idag har det varit en slappardag, har varit helt död kan man säga.. låg och sov en massa förut (dels för att karin va tråkig men jag va faktiskt väldigt trött också xD)

Vi har kollat en massa på tv och så idag + en massa mys :)))) har fortfarande ont i armjäveln efter sprutan.. fattar inte varför de ska behöva göra ont -.- jävla skit... slutar med att jag kommer bli en zombie :O

Imorgon så ska jag hem och förhoppningsvis träna! är så less på att vara sjuk nu så jag dör xD hatar att vara de :) men det är ju mysigt att vara med karin också så man kan ju verkligen inte klaga på de (a)

Ne nu ska jag gå och brotta ner henne för hon är busig! :D

ha det!

sjukismys hos karin :)

Imorse så vaknade jag lagom borta efter en natt med illamående och ont i huvudet (jävla spruta säger jag bara!)
Karin va också sjukis :((( Jag tog och städade lite på rummet medans hon låg i sängen och vilade.. blev en massa film och mys i soffan också :)

Sedan tog vi och åkte hem till henne där vi nu snart ska ta och baka en kladdkaka! haha jag som är så dålig på det xD tur att man har ett proffs med sig hehe..

Hemma hos mig kollade vi på Never Break Down och denhär låten är juh med i den filmen, Så jäla bra film OCH låt! :)





When the sun shines, We'll shine together

Vaknade upp imorse hos Karin :) blev frukost och sedan buss in till stan. Vi gick då upp till skolan för jag tänkte låta dom kolla på min tumme som va 3 gånger så stor som den andra. (igår på matchen så lyckades jag slita sönder något i den tror jag.. så hon la på någon salva och så sa hon åt mig att vila från träningen någon dag.

När jag ändå va där så tog jag dendär jävla svinsprutan.. Kände ingenting, "går det bra?" - Jaa... pumpa på du bara" sen va det klart :) har inge ont i armen eller någon annan bieffekt, men de kanske kommer lite senare hehe.

Sitter just nu och lyssnar på musik å halvsover, Karin kommer hit lite senare och de blir mys :)




Lyslördag!

Idag så vaknade jag av att karin satt och hoppade på mig :D hon är bara för söt.. och morgonpigg :O

Så vi klev upp och fixade oss osv. tog 10 över 1 bussen in till stan där vi först gick runt och julhandlade en massa, eller rättare sagt karin handlade och jag bar hennes saker :)
När hon va klar så gick vi och käkade på kebabkällaren? eller va det nu heter haha, riktigt mysigt hade vi hela dagen iallafall. Det va ju lyslördag också så dom tände upp hela stan vid 4 tiden, det va ganska mysigt men jag tycker ändå att det va mer förra året? Men jag kanske har fel hehe xD

Och när vi stod där och kollade så träffade vi hennes kompisar Isabelle, kebbe, camilla och micke?... aja, dom va riktigt trevliga i vilket fall som hellst, vi gick runt och kollade på alla star-wars gubbar som sprang omkring på IN :D

Jag, Karin och Maria har nu suttit och sjungt singstar, spelat wii sport och käkat lite godis. Riktig lördagsmys! Och jag kickar ASS i bowling! :D


Hon e grejen värsta grymma tjejen, aldrig känt såhär


I miss you, miss you

Hahaha, Vilken jävla skum dag dehär har varit xD började med att jag vaknade och hade Simpsons låten i huvudet... så har gått runt och nynnat på den hela jävla dagen :O va lite småsvårt att fokusera på träningen då man hade "duuu duu duu dudu dutududud" i skallen hela tiden!

Va ju även hemma idag.. blev inte mycket gjort, kollade film.. satt och tjöta lite med fraggel å company och sedan träning då :)

Just nu så sitter jag och pratar lite med Karin på msn, längtar som fasen tills imorgon för då ska hon komma hit. Har ju även match på kvällen så den ska hon kolla på. På lördag så tänker hon dra upp mig tidigt säger hon för vi ska tydligen till birsta och julhandla, haha.. Och så är det ju Lyslördag (va nu de är...) och dit ska vi också äre tänkt :)

Det blir säkert jättetmysigt :D


i like to movit movit :D

Blääääääääää.... Karin är på sin teaterlektion, har precis tuggat i mig en burk krossad annanas :D mums va det!
Sitter just nu och snackar med fraggel å company...  Längtar efter min sötnos :)

På skolan idag så hade vi idrott och vi körde Basket! :D det va svinkul! och sjukt jobbigt va det också. Efter det så gick jag bort på gymmet och körde en timme ungefär medans jag väntade på att karin skulle sluta. Åkte sedan hem till mig och satt och myste å lite sådant :)

Jaaaao.... imorgon har jag träning hehe... på tal om ingenting sådär :D bla bla bla jag har tråkigt, Blev ett onödigt inlägg dehär men vafan ska man göra liksom :D

Tar en bild på sötnosen också bara för att :D


I think im running out of time

Skola!


Ja nu sitter jag och väntar på att farsan ska komma och köra mig till bussen! :) wiho... Har idrott när jag kommer in och sedan slutar jag, ska då gå bort på gymmet och träna! kommer bli härligt att få ta i lite ;)

Karin slutar vid 3 ungefär så då ska vi åka hem till mig! :D blir myyyyys hela kvällen =)





TISM - Everyone else has had more sex then me




haha typ världens söstaste kanin :)


Och bara för att Tom påminde mig om den så har jag gått runt och sjungt på den hela dagen, tack för den! xD

nya dagar väntar, med nya tidsfördriv

Älskar mina måndagar! xD

Kan ju börja med gårdagen iallafall, spelade ju som sagt match då och Karin skulle ju kolla :D Familjen va ju där också såklart, även storebror kom dit och de va juh trevligt. Spelade ganska bra under matchen, fast har inte riktigt kommit in i det hela än känner jag.. Blev 1 mål för mig och de kändes skööönt ;) matchen slutade 3-2 till östersund... jävla klantigt mål dom fick i slutminuten måste jag säga, men men va ska man göra.

Imorse så vaknade jag upp i sängen av att Karins telefon gick igång på högvarv... (alarmet) Hon är så SJUKT jävla morgonpigg! jag fattar inte vad det är med människan.. Men medans hon fixade sig så låg jag och drog mig lite i sängen och fixade sedan frukost åt oss. Någon nytta ska ju jag göra också.

På skolan idag så hade vi "prov" på svenskan. Då vi skulle skriva en uppsatts. Vi började med det förra lektionen men då va inte jag där (hehe) så va lite stressad först men det gick bra. Ämnet va "modiga människor" fick ihop ungefär 6 sidor på 40 minuter.. Bara att hålla tummarna nu antar jag :)

När jag kom hem så somnade jag (för ovanlighetens skull) och nu ska jag ta och käka något för det blir träning lite senare :) skoj skoj... 




Over and out!





I natt är jag din

För Kärlekens Skull

Gårdagen spenderades hos Karin. Vi hade också sällskap av tess, ewe och lina, och hennes pappa Glenn såklart ^^
Började med tacos till middag och en massa flumm.. jag och ewe startade ett smärre matkrig mot varandra och satt och kastade majs på varandra... hähä.. "i got my eye on you!"  Sedan blev det en massa godis, chips, dricka och Film-mys :) va även en jävla massa flumm så vi såg inte så mycket på filmerna kan man säga xD

Blev en massa mys och musik för mig å karin sedan på kvällen också :) Hoppas på fler sånadär fredagar i framtiden! XD galet kul!

Idag har vi bara slappat en massa, åkte hem till mig runt halv 3 tiden för imorgon ska jag spela match och karin ska såklart se på den :D Som tur är kan hon inga regler så hon kommer inte fatta när jag gör fel :)

Just nu sitter jag karin och lillasyster och sjunger singstar xD ganska komiskt eftersom vi kan ungefär 3 låtar på hela skivan.


Ne nu ska jag gå och pussa lite på karin och slå på maria xD ha d




Nu har pappa laddat bössan!

Sitter och pratar lite med Karin på msn, sjukt va rolig och söt hon är ;D skrattar fan hela tiden.
Imorgon bär det av hem till henne iallafall och på lördag hamnar vi nog här :) lite jobbigt bara att jag inte har städat något och de borde jag ta och göra känner jag nu när man ska ha främmande å allt xD
Blir ju även match för min del på söndag som hon såklart ska kolla på, stackarn.

Kim hade lagt upp en rätt rolig "dikt" på sin bdb förut som jag bara va tvungen att skriva här :D så jävla bra haha ^^

Kära fjortisar med gummisnoddar upp till era lår,

Och med äckligt flottit och sönder färgat hår.

Brun i annsiktet och snö vit kajal,

ändå mobbar ni alla mulatter i sjal?

Era annsikten ser exakt ut som bajs,

ni är ungdommarna med no life.

Fundation och ett kilo puder,

är det så kul att få uppmärksamhet som luder?

Era läppar med nå kladd som kallas idomin,

Tror du att du är fin?

Ni skryter om erat senaste ligg,

ni blir beroende av er första munbloss cigg.

Ni måste nu ut och dricka eran alkohol fria cider.

Ni ska veta att jag med er lider!

 

 


I used to be such a nice boy

träning träning och åter träning.... Kom (som ni nog förstår) precis hem från träningen :) Det gick riktigt bra idag, fast de känns ju att man varit borta ett tag.

Skolan idag då.. hade historia och blev lite seriös-prat med läraren -.- sjukt irriterande när vuxna tror att dom vet precis hur det är för oss ungdommar hela tiden "jag har också varit ung bla bla bla" men fuck that! bara för att ni vet de gör ju inte det hela saken speciellt mycket bättre... pajjasar :)

Efter de blev de typ mental träning då vi satt och hade "debatt"..... va väl helt okej... behövde bara prata och komma med argument så de va ju ingen svår lektion direkt. Men på kinesiskan XD haha där va det sjukt roligt! vi va 4 stycken där idag och vi lekte någon skum jävla lek när man skulle hoppa mellan stolar å jaa.... de va skumt xD

Skulle ju träffa Karin efter skolan men hon hade gått och fått feber stackarn <3.. Men blir till att åka till henne imorgon efter skolan! :D enligt rycktet så ska det tydligen bjudas på tacos, film, godis och en massa mys imorgon ;) och det låter verkligen inte fel måsta jag säga ;)


Jag vet att jag ser full ut.. men jag va faktiskt nykter ;)

you don't really care for music.. do you?

Vilken dag det har varit :) Men jag klagar inte, har haft roligt från morgon till kväll (typ)

Träningen gick faktiskt riktigt bra, bättre än förväntat kan man säga iallafall.. fick lite svårt att andas ett tag där men men.. Snart är man väl på G igen hoppas jag.

Sitter lite smått förvirrad just nu, känns som att jag har sjukt mycket i skallen och mycket nya känslor att ta in..
Ska alldeles strax ta och försöka sova tänkte jag.. blir en lååång dag på skolan imorgon :O


Karin lekte lite med photoshop förut (tror jag de va?) xD blev ganska coolt tycker jag iallafall :D




Blink 182 - I Miss You



Blink 182 - I Miss You är en av mina favorit låtar med Blink...
Har alltid älskat bandet och kommer alltid att fortsätta lyssna på dom
Längtar som en dåre efter deras nya skiva och hoppas verkligen att
dom tittar förbi sverige i deras nya världsturné! :D

Helt galen, galen i dig i ditt himmelska leende, i ditt skratt <3

oohohoo vilken härlig dag (8) haha men ja.. Vaknade upp idag hos underbaraste Karin :D Åkte ju dit igår efter skolan så fick se hur hon har det ute i indal (de e fan mer bousch än va njurunda är och då skojar jag inte xD)

Men vi va iallafall ut på en liten promenad i det mysiga snövädret, de va värsta mysigt. Jag hjälpte hon med hennes dator eftersom hon är helt inkompitent när de gäller datorer xD sitter med en Vista dator och kör windows 95 temat..... xD så jävla fult så jag va tvungen att byta åt hon :D
Blev en massa mys också såklart och min fina lilla "mysmix" som jag gjort på spotify spelades om å om igen :D

Blev ju inte många timmars sömn inatt då vi låg och pratade om precis allt kan man säga, hon är så söt :)
Så idag när vi klev upp va det en hel del trötta miner, mest från min sida dock för hon är nog den mest morgonpigga människa jag träffat!

Ikväll blir det iallafall träning, blir spännande att se hur de går idag med tanke på hur de sluta sist ^^... förhoppningsvis så får vi våra nya hjälmar också :D




Bara för att du är så sjukt söt :) <3

One night of magic rush, The start... a simple touch

suck... träningen gick inge vidare måste jag säga, kändes verkligen att man varit sjuk.. och att man fortfarande inte är helt frisk. Fick stora problem med att andas då lungorna drog ihop som en jävla knut så fort jag började ta i. Men jag plågade mig igenom hela träningen.. vägrar vika ner mig helt och hållet =)

Just nu sitter jag och funderar över morgondagen, börjar inte förens 12.30 och har då idrott.. efter de tänkte jag ta och gå bort på gymmet för de va sjukt länge sedan jag gjorde de xD måste komma igång igen. Sedan ska jag träffa Karin och vi ska hem till henne, ska bli roligt att få se hur hon har det hemma hos sig :)




All i needed was the love you gave
All i needed for another day
And all i ever knew...
Only you


I'd ditch my lecture to watch the girls play soccer

ujuj vilken dag... Började med att jag och karin vaknade av att alarmet ringde, vi gick upp klädde på oss, jag fixade frukost medans hon sminkade och allt va nu tjejer gör på morgonen =)
När vi precis ska ta och åka så ringer hennes telefon och då får hon veta att mötet som hon skulle på hade blivit flyttat.. Så vi satte oss och kollade på film istället :D

Väl inne i stan så drog jag upp till skolan för att ha Svenska och vi va ungeför 6 personer där... och vi gjorde nästan ingenting som vanligt... Fick iallafall en bok av läraren som jag ska läsa till Engelska C kursen och boken måste vara för dagisbarn... även att hon sa "hitta en mening som berör dig och presentera den och varför den gör det" hahaha de är en jävla barnbok om djur på en bondgård...

men men.. Slutade som tur va efter det så va med karin ett tag då hon hade håltimme :)

När jag kom hem så de första jag gjorde va ju att slänga mig i sängen... tänkte bara ligga lite och ta de lungt men lyckades såklart somna ^^ Nu ska jag snart ta och dra ner på träningen och jag är dötrött xD kommer inte gå bra detta, haha... .

I feel on top of the world with ya baby

Tänkte börja med att säga Grattis på farsdagen pappa =)

Och berätta lite om dagen.. Började med att jag klev upp klockan 12 ungefär och började städa mitt rum, dammsög... bäddade nytt i sängen, plockade skräp bar undan kläder osv osv sov x) Brorsan kom hit vid halv 3 tiden ungefär med ylva och alexander för att gratta farsan på farsdag, och han va så pass snäll så jag fick låna hans bil för att åka ner och hämta upp Karin som skulle komma hit och hälsa på :D

Så hämtade henne och hon fick tyvär träffa hela min knäppa familj xD haha stackarn... Vi va upp i mitt rum och kollade på film. Hon fick välja och det blev Braveheart, utmärkt val enligt mig ;)

Just nu är hon på sin Teaterlektion, säger man så? teaterträning kanske? låter fel :S aja iallafall. Så ska jag nu ner och kolla på min lillasysters match mot timrå, Karin kommer även tillbaka hit sedan. skoj skoj!


måste dra nu! baba


Joshua Radin - Only You



Älskar verkligen denhär låten, ska försöka lära mig den på gitarr när jag får tid :)

The Baseballs - Umbrella




Mattias Filmtips

BIG STAN





Handlar om Stan (Rob Schneider) som åker i fängelse för bedrägeri.
Hans rädsla för att bli våldtagen får honom att lära sig att försvara sig
på bästa möjliga sätt av "Mästaren"
Han måste tampas med hat bland hudfärger och en väldigt korrupt fängelsedirektör

Big Stan är en riktigt rolig film som borde ses av alla som gillar komedier och
speciellt om du gillar Rob Schneider.
Jag ger filmen 5/5 Stjärnor

Thanks for the memories

Eftersom jag sitter här och verkligen inte kan sova så började jag kolla lite på alla bilder som jag skickade över från bärbara förut idag, Tog mig friheten att sammanfatta lite som hänt här för det kan ju vara roligt att titta tillbaka på om X antal år.. om jag nu håller på med denhär skiten fortfarande vill säga.



Kan ju börja med att sommaren började jävligt bra med att jag tog körkort :)


Jag och sunkan va hos Sanna mitt i natten efter att åkt runt en del med bilen :)


Sunkan hittade sitt nya vrålåk =)



Vi va på Gatufesten :) på bilden från vänster: Jag, Robbin, Alex,
Ante med crazyeyes, Pontus och Sunkan.


Det va bra väder ute :) Och för er nyfikna så är det jordgubbar i burken =)


Alex blev förälskad i sina kossor som hon vann på gatufesten :)


Egobilder togs och jag har verkligen ingen aning om varför


Jag och Sundling tog en promenad hem från Alex's 18 års fest som
va svinkul!


Man va ju lagomt nykter och fin i håret efter en väldigt lång men extremt
rolig kväll! kommer även ihåg detta som kvällen då Sunkan lärde mig
shotta :)


Hahaha dehär va hemma hos jocke under vårat lilla lan :)
Sundling fick tag på en fisk.... och ja detta blev resultatet :)



Hahaha detta va sick! :) Jag och Crille hittade dessa skyltar när vi
väntade på Jennifers buss, ingen vacker syn när jag tänker efter på saken x)


Det va verkligen en helt underbar sommar även fast det va
väldigt mycket upp och ner känslomässigt så vart det väldigt
lyckat. Det hände ju såklart så sjukt mycket mer roliga saker
men ska jag sitta och rabbla upp allt så kommer detta ta för evigt
och jag behöver verkligen ta och sova nu :)
Men kan ta och runda av med attsäga att mitt sista riktigta sommarlov blev
det absolut bästa :)

Thanks For The Memories!


Every time i look for you

Skolan idag då, Hade först mental träning i ca 30 minuter och vi gjorde inte speciellt mycket.. Bosse pratade på en massa som vanligt bara. Sedan drog jag till banken och fixade lite. Beställde också så jag ska få ett Visa kort och en såndär liten dosgrej till :) asnice!

Gick tillbaka till skolan och käkade sedan blev det idrott som jag inte var med på. Dom körde iallafall vollyboll och jag fick agera Poängräknare hehe..

När jag kom hem så fick jag veta att det varit inbrott i vårat föråd på nsk.. Dom har snott alla hockey klubbor. och en jävla massa prylar, bland annat min hjälm :@  snacka om vilka jävla fittor det finns. Vafan ska dom göra med 40 hockeyklubbor, massa skridskor och målvaktsprylar osv. Lägga ut på blocket och erbjuda mängdrabbatt? eller kanske bara ha lite prylar i resärv utifall dom någon gång får för sig att åka lite skridskor... jävla tattar idioter säger jag bara.



109 fördelar med att vara kille

1. Telefonsamtal är över på 30 sekunder.
2. Det är alltid kvinnor som är nakna på film.
3. Du kan känna igen olika stridsvagnar.
4. En veckas semester kräver bara en väska med kläder.
5. Sportspegeln.
6. Du behöver inte hålla dig uppdaterad om dina vänners sexliv.
7. Kön till toa är 80 procent kortare.
8. Du behöver inte hjälp med att öppna burkar.
9. Dina vänner skiter fullkomligt i om du går upp eller ner i vikt.
10. Kemtvätten och frisören ruinerar dig inte.
11. Du kan "zappa" igenom kanalutbudet på 11 sekunder och ha koll på vad som sänds på samtliga kanaler.
12. Din häck påverkar aldrig dina chanser under en anställningsintervju.
13. Alla dina orgasmer är äkta.
14. Ölmage gör dig inte osynlig för det motsatta könet.
15. Du blir aldrig anfallen och motorsågad till döds av killar i ishockeymasker.
16. Du behöver inte släpa på en väska med en massa "bra att ha" saker.
17. Du förstår offsideregeln i hockey.
18. Du kan gå på muggen utan en stödgrupp på 1-3 personer.
19. Du behöver inte byta efternamn.
20. Du kan lämna sängen i hotellrummet obäddad.
21. Om ditt arbete kritiseras behöver du inte få ångestattacker för att alla hatar dig i hemlighet.
22. Du kan döda det du ska äta.
23. Bekväma skor.
24. Du får beröm för minsta tecken på visad hänsyn och/eller uppfostran.
25. Du behöver aldrig gråta för att få som du vill.
26. Ingen undrar i hemlighet om du sväljer.
27. Du behöver aldrig städa toaletten.
28. Du kan gå upp, duscha, klä på dig och vara klar på mindre än 10 minuter.
29. Att ha sex innebär aldrig att du behöver oroa dig över ditt rykte.
30. Bröllop planeras av sig själv.
31. Om någon glömmer att bjuda dig till något kan du fortfarande vara vän med personen i fråga.
32. Dina underkläder kostar inte en förmögenhet.
33. SM i striptease
34. Ingen av dina arbetskollegor kan få dig att gråta.
35. Du behöver inte raka dig nedanför halsen.
36. Du behöver inte sova med en hårig rumpa bredvid dig.
37. Om du är 34 och singel är det inte en katastrof.
38. Du kan skriva ditt namn i snön.
39. Du kan delta i ölhävartävlingar utan att väcka uppmärksamhet.
40. Ditt ansikte behöver inte täckas av olikfärgade kemikalier.
41. Choklad är godis, varken mer eller mindre.
42. Du kan bli statsminister.
43. Du kan sitta i passagerarsätet och samtidigt hålla tyst.
44. Blommor fixar det mesta.
45. Du behöver inte bry dig om andra människors känslor.
46. Du tänker på sex 90 procent av den tiden du är vaken.
47. Du kan ha en vit t-tröja även om det regnar.
48. Tre par skor är mer än tillräckligt.
49. Du kan äta en banan utan att oroa dig för att bli "betygsatt" av andra män i lokalen.
50. Du kan säga vad du vill och inte oroa dig för vad folk tycker.
51. Förspel är valfritt.
52. Du skiter fullkomligt i vad Leonardo Di Caprio gör eller vem han är.
53. Ingen avbryter en snuskig historia när du kommer in i ett rum.
54. Du kan ta av dig på överkroppen om det är riktigt varmt ute.
55. Du behöver inte städa lägenheten bara för att någon kommer för att kolla elmätaren.
56. Du känner dig aldrig tvingad att hindra din kompis från att ha sex.
57. Bilmekaniker ljuger inte för dig.
58. Du skiter fullkomligt i om ingen ser att du klippt dig.
59. Du kan kolla på tv tillsammans med en polare i timmar utan att säga något och utan att tro att han hatar dig.
60. Du kan kissa var du vill.
61. Du tolkar aldrig något din partner säger till: Hon kommer att lämna mig.
62. Skjuta granatgevär när du gör lumpen.
63. Varmt, MYCKET varmt vax kommer aldrig i närheten av skrevet.
64. Ett läge på humöret, hela tiden.
65. Du kan tycka en skådis är bra utan att behöva svälta dig i dina försök att se ut som honom.
66. Du behöver inte köra vidare till nästa bensinstation för att den förra bara hade sedelautomater och var obemannad.
67. Du kan öppna en flasköl på 20 olika sätt.
68. Du kan sitta hur du vill med benen, oavsett vad du har på dig.
69. Lika arbete, mer lön.
70. Grått hår och rynkor gör dig bara distingerad.
71. Ölmage ger pondus.
72. Bröllopsklänning: 10.000 kronor, hyra frack: 800 kronor.
73. Du bryr dig inte om rykten och vad folk tycker om dig.
74. Du kan somna efter att ha haft sex.
75. Du "provsmakar" inte andra människors mat direkt från deras tallrik.
76. Om du behåller vatten är det i en fältflaska.
77. Fjärrkontrollerna är dina, bara dina.
78. Folk tittar dig i ögonen när du pratar med dem.
79. Eurosport.
80. Du kan hälsa på en kompis utan att ha med en liten present.
81. Svensexor är roligare än möhippor.
82. Du har ett normalt och hälsosamt förhållande till din mor.
83. Du kan köpa kondomer utan att få menande blickar och leenden av alla i butiken.
84. Du behöver inget svepskäl för att gå på toaletten.
85. Du får inte höra av din kompisar att du är en dålig människa om du inte ringer dina kompisar minst en gång om dagen.
86. När du blir gammal kan du gifta om dig med en betydligt yngre kvinna.
87. Du kan klara av de flesta problemen med orden: "Skit samma."
88. Om du är på en fest och en annan kille i likadan tröja kommer ni troligtvis att bli kompisar, inte hata varandra.
89. Princessan Dianas död var en nyhet, inte en katastrof av bibliska format.
90. Du mer eller mindre förväntas rapa när du dricker öl med polarna.
91. Du riskerar aldrig att missa en sexupplevelse på grund av du inte var sugen.
92. Du vet att knähundar är missfoster.
93. Du kan alltid slå på saker med en hammare och se om det fixade felet.
94. Du behöver inte föda barn.
95. Du behöver inte lämna rummet för att rätta till skrevet.
96. Om du blöder är det för att du skurit dig.
97. P-filmer är gjorda för dig.
98. Du måste inte komma ihåg när alla fyller år.
99. Att inte tycka om någon innebär inte att man kan inte kan ha sex med vederbörande.
100. Dina kompisar frågar aldrig: Ser du inte något annorlunda/nytt?
101. Baywatch.
102. Vi kan ta egna beslut, utan stödgrupper.
103. Om någon glömmer att bjuda oss kan vi fortfarande vara vänner.
104. Vi förväntas inte kunna namnet på mer än fem färger.
105. Vi är totalt oförmögna att se om våra kläder är skrynkliga.
106. Samma frisyr fungerar i år, kanske även decennier.
107. En plånbok, ett par av skor, en färg, alla säsonger.
108. Vi kan fixa våra naglar med en fickkniv.
109. Julklappsinköpen för 25 personer kan utföras dagen innan på 45 minuter

A beautiful lie...

hmmm... Lättast är väl att ta det i ordning, Fredagen va utgång som såklart började med en förfest och den va i skönsmon med Linus och frida, sedan kom det även dit lite mer folk. Sedan blev det lyset och där träffade jag ricky och martin så hängde runt med dom en hel del, träffade även nazlie utanför momento :)

Lördagen vaknade man med en lugn huvudvärk och av att syrran ringde, hon skulle ha hjälp med att flytta så de va bara att hoppa in i bilen och åka dit. På kvällen åkte jag och sundling in till stan och va med Jennifer x2 och Alex. Vi va på Allstar där ante jobbar och de va lite drygt där.. först va snittåldern typ 40 sen på kvällen/natten blev det mer drag. Fick se Karlsson Shotta och de va inget för henne tror jag x)

Idag Söndag, har jag varit och hjälp syster med det sista, storebror va med idag också och sara hade fixat en stor jävla vagn så det behövdes bara 1 vända vilket va skönt. Blev max och sedan hem till broder för att kolla lite på tv och käka, riktigt trevligt.

Just nu sitter jag bara och gruvar mig för imorgon, ser INTE fram emot skolan.. just nu är jag bara skjut less på allt och alla känner jag och har inte lust att vara bland en massa folk :)

It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face
Don't ask to much, just say
Cause this is just a game

It's a beautiful lie
It's a perfect denial
Such a beautiful lie to belive in
So beautiful, beautiful lie makes me


RSS 2.0