So get back, back, back too where we lasted..

Har varit en jobig jävla natt med feberfrossa fram och tillbaka.. sovit ungefär 2-3 timmar,
så jag blev hemma idag och det är tråååååkigt! Tänkte ju gå på gymmet idag efter skolan
men nu går juh inte det.. Och lär juh inte bli någon träning ikväll heller

KUL ATT VARA SJUK! (Y)



Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar
Vänner för alltid men det kommer kännas sjukt för båda
De plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans
Nu går vi skilda vägar även fast vi lovat varandra
Att det det skulle vara du och jag för evigt
Men utan dig bredvid mig kommer livet sakna mening
Jag saknar medvind när fan ska det vända
Ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända


i am not a whore.... but i like to do it

Jaao...  igår blev allt lite konstigt. Skulle första vara med Anna, men då blev de storgräl med päronen för tydligen så skulle vi till Farfar (vilket jag inte fått veta något om) sen när klockan är halv 5.. och vi snart ska åka så ringer farfar och säger att de blir uppskjutet, KUL!!
Så vi åkte till birsta istället. Där så inhandlade jag nya jeans och skor från Jack & Jones, och från H&M blev det 2 svarta linnen som jag tänkte ha och träna i :) Så det va ju inte helt bortkastat kan man säga.

Just nu så håller jag på att städa mitt rum som verkligen inte är det enklaste då det är saker precis överallt! =D Det är inte sådär jätteroligt måste jag säga, man har ju helt klart haft roligare :)

Till veckan måste jag börja hårdträna! har legat på latsidan ett tag nu, Skärpning!



Yeah! :D


Gillar mina nya skor :)


Du är en murt!

Hahaha satt och surrade med Fraggel härom dagen, så pratade vi om hur man på bästa sätt ska dissa en tjej som man inte är intresserad av.

Då kommer han med, murt!................ what?!

så han förklarar "Jamen.. man fiskar, och så får man napp.. då blir man väldigt glad och pirrig... sedan när man drar upp den så är det bara en ren och skär besvikelse och man slänger tillbaka den dit den kom ifrån :D" japp han e störd x)

When the Children cry

I Fredags så satte sig Jag, Ricky och Julia i bilen och drog iväg till Storhonga (hånga, onga) eller hur de nu stavas, (vi bråkade lite om va det verkligen hette men vi glömde såklart kolla upp hur det verkligen stod till med den saken) Det liggar iallafall en bit från Vemdalen.

Eftersom Ricky har blivit av med körkortet blev det jag som körde, i ungefär 3 timmar fick jag sitta och köra medans ricky satt bredvid och öppnade öl efter öl och satt och smaskade och jävlades, så jävla taskigt! Fredagen blev det bara lite film, godis och en hel del skratt.

På Lördagen satte vi igång och målade, Jag och Ricky började med fönstren och jag va less efter första, Måla hus är nog inte riktigt min grej... Vi började vid halv nio, många timmar och en hel del ölburkar senare blev vi äntligen klara!

Idag, dvs Söndag, Så åkte vi hem vid 3 tiden. Jag kom hem strax efter 9 och varför det tog så lång tid ska jag förklara, när vi va en bit utanför ånge, såg vi att bensinmätaren hade sjunkigt ganska mycker vilket verkade väldigt konstigt då jag faktiskt inte kört allt för hårt. Första tanken va att de va något fel på mätaren, men vi bestämmde oss ialalfall för att kolla upp det hela när vi kom fram till ånge. Lite skämtsamt så sa jag "haha ja om vi når fram dit" vilket jag va väldigt nära på att få äta upp då bensinmätaren fortsatte att sjunka som en sten i havet. Men vi tog oss till Ånge och vi parkerade utanför okq8 och när vi klev ur började de lukta bensin så in i helvete. Efter oss såg man ett lång sträck på backen och under billen droppade de bensin som bara den. Bränslepumpen va trasig. Efter att ha försökt täta de hela i över en timme utan framgång ringde vi till Rickys farsa som kom och hämtade och bogserade hem oss.  Så det är en väldigt trött Mattias som skriver dessa rader, just so you know...

kom bara att tänka på en sak, en grym låt   White Lion - When The Children Cry    har börjat lärt mig introt på gitarren.. så jävla nice :)   Ne nu blir de sängen, natti


Det pirrar i hela kroppen jag vill bara ta din hand

Wiho! :) idag blev det skolan och där pratade jag först med våran Syo. Han surrade en massa om poängen och dom nya reglerna osv. Sedan frågade jag ut han lite om polishögskolan och Högskoleprovet som jag måste göra. Tänkte anmäla mig till de och göra det i April nästa år :) Fick också ett slags testprov till högskoleprovet som man kunde kolla igenom.

Ganska nöjd är jag också då jag nyss fick höra att jag är "grym på att kyssas" ;)  Någon kommer ju somna med ett smile på läpparna snart iaf :D

Imorgon blir det först skola, sedan hämta rickys bilen, åka och hämta han och Julia sedan ska vi mot Vemdalen och måla en Stuga, Kommer bli roligt hoppas jag ;D kommer hem på Lördag eller söndag beroende på hur lång tid det tar att måla de hela.

C yaaaa <3

Home

Igår kom jag ju hem från Skogen... varit ute med klassen på "Natur Och Friluftsliv" och vi har gått en vandring, byggt vindskydd som vi sedan sovit i, lagat mat, orienterat oss mellan olika checkpoints osv. Och samtidigt ha vi burit med oss alla saker i en stor jävla väska på ryggen. Så nu har jag ont i princip överallt i kroppen.
De va riktigt roligt faktiskt och vi hade trevligt som satan :)  Synd att de skulle vara så jävla kallt på nätterna bara.

Under domhär dagarna har vi också skrivit i en loggbok som jag ska ta och renskriva någon dag. Kanske kommer delar av den upp hit med bilder som jag också tagit. Får se vad jag har ork till hehe..

Ne nu är de snart dags att åka till skolan igen. Ha d

Just a funeral march for love today

1. När hade du sex senast? typ.. 2 månader sedan?
2. Har du blivit med barn någon gång? haha inte vad jag vet iaf :)
3. Vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? haha oj... eeh, När lillasyster kom in va ju lite pinsamt för oss båda -.-
4. Vem är den bästa du har haft sex med? oj.. vet faktiskt inte helt ärligt ;P
5. Vem är den sämsta du har haft sex med? Sandra -.-
6. Har du haft sex med någon kompis? jaao på sätt och vis
7. Vem var en slump att du hade sex med? ska vi vara tyst om :)
8. Ångrat någon av dom? mjo ;P
9. Var du kär i alla? nej
10. Är/har du varit en player? Nope :)
11. När blev du av med oskulden? 15

har du haft sex i:

12. Ett badkar/dusch? ja/ja
13. På ett tak? nope
14. En toalett? ja
15. I en skog? hmm..
16. I en säng? ja
17. I en husvagn? ja
18. I en bil? ja
19. När var din första kyss? ingen aning ;P
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel? har inte så stor koll
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? 2
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? 
23. När kramade du någon senaste? igår :)
24. Saknar du någon speciell nu? de gör jag
25. Har du svårt att bli kär? sådär
26. När kysste du någon senast? En vecka sedan
27. Ångrar du det? nope :)
28. Är du singel? ja
29. När fick du en komplingmang senaste? idag =)
30. Har du träffat någon internetperson? yess
31. Vem vill du ha sex med? hemligt (a)

Pastafari, nya världsreligionen?

Hahaha jocke berättade förut om en ny slags tro som kallas Pastafari. Jag va såklart tvungen att googla på det :)


http://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygande_spaghettimonstret



Enligt deras tro så ska "Det flygande Spaghettimonstret" ha skapat världen, och orsaken till att världen inte är perfekt är för att han under "skapandet" ska ha varit väldigt berusad :) Väldigt underhållande läsning XD




I Miss You... miss you

Idag har det varit en såndär skum dag som inte riktigt har gått nå vidare. Började med att jag försov mig och pga de missade min första lektion av två idag... Åkte in till idrotten som vi hade halv 1 och de ända vi gjorde va att kolla lite på hur kompassen fungerar och tittade på alla tecknen igen för kartan. Vi pratade också lite om Söndagen då de är dags för våran Vandring.

Efter skolan drog jag till NSK och hämtade mitt cv, tog bilen och åkte till kvissle och lämnade in det där för jag ska söka ett Extrajobb där. Hoppas verkligen att jag får det!

Nu sitter jag och har sjuuukt tråkigt, och trött som få är jag också, näe får hoppas på att dagen tar slut fort så man får sova lite. 

ha d 

Swing life away

Idag blev det skolan.. där vi först hade Svenska B.. hahahah Laila dampade sönder på våran lärare och dömde ut hon totalt idag! de va så jävla roligt att höra och ett tag trodde jag att våran lärare skulle börja gråta!
"att du ens får betalt för att vara här är ju helt jävla otroligt" "jamen hon är ju helt dum i huvudet!.. helt HJÄRN DÖD!" och så höll det på i kanske 10 minuter! ååh de va så bra och så sant =)


efter skolan så blev det gymmet med Linus, körde på ganska bra och blev en hel del mage igen. Smsade samtidigt lite med Nazlie och vi skulle ju ta och träffas lite på stan.  haha fan va seg hon är på att göra sig iordning, jag han gymma, duscha, basta klä på mig, fixa håret, gå till navet, tillbaka till torget där satt jag med linus en stund. Träffa en telefon snubbe som försökte sälja något till mig och DÅ kom nathalie :D


kul att hon dömde ut han också som bara försökte göra sitt jobb.. "KOM mattias.. så går vi"  hihi tror hon tyckte de va lite pinsamt att stå och prata med han, hähä..

kul att vi satt och pratade om när hennes hår gick av efter att hon färga det för några år sedan, så sa hon något i stil med "jamen du skulle ha sett, de va så fult! de såg ut som ditt gör nu ungefär"  shyyyyst :O  smurfunge :)


Mössprovning!

Haft riktigt roligt idag!  Började med att kliva upp och gratta Maria som fyller 13 år idag :) grattis på dig lillen.

Sedan bar det iväg till skolan och skulle första timmen ha engelska, vilken flopp.. vi har samma lärare som i 1an och hon är...... vimsig. Men iallafall så gick vi tidigare från den lektionen för vi skulle på Mössprovning! woho! :)
vi traskade bort till Åkersvik och där fick lite info först av en söt tjej som hette Julia. Sen blev de till att prova ut storlekar osv. Gick runt och kollade på alla kläder och alla grejjer dom hade. Det va riktigt roligt! :)


Jag, linus måns och joel blev sist kvar där och satt och surrade med Ronja och Julia som dom 2 hette som visade oss allting. Satt och surrade och hade riktigt trevligt. Blev sedan lunch på Åkersvik och sen slutade jag x)


Men iallafall, så beställde jag den dyraste mössan (hähä) och det största paketet, fick med t-shirt, hood-tröja, champange-glas, en guldpenna, och så var det en massa mer x) beställde också till extra en snygg t-shirt som fanns :D och en Dog-tag bricka med mitt namn och Studenten 2010 på ;D skitsnyggt! allt som allt gick de nästan på 2000 kr.. ska bli kul att berätta de för mamma sedan!


Längtar som fan till studenten nu vill jag lova!


Was this over before, before it ever began

Sitter här hemma och har sjukt ont i armarna, Gymmet är roligt men fan va ont man får efteråt! men de visar väl bara att man gör rätt för sig hehe.
Bråkade med pappa idag igen... alltid lika underhållande och roligt och man MÅR SÅ BRA av att höra att hela ens liv varit bortkastat (Y)

Hade svenska idag sedan ett hål i över 2 timmar.. men då va vi så smart och fixade så vi fick arbeta hemma på den lektionen. Gick med maria från bommen och svängde förbi hennes hus och fick träffa deras nya hund Dennis. han va skitsöt! :D

och jag vill flytta hemifrån!!!!!!!! :O skulle göra vad som helst för en lägenhet nära stan nu ;P


RSS 2.0