Soundtrack 2 my life

Wiiiiie.... Torsdag


Idag så vaknade jag upp hemma hos karin :) mysmys <3, Sedan tog vi och fikade för att sedan fara in till skolan.. Idag blev de först klassråd.. sedan psykologi och vi avslutade med att skriva prov på kinesiskan. Gick ganska bra hahaha tror jag iallafall xD blir spännande att se ehehe..

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och försöker leta efter kläder till träningen som jag snart ska åka ner till :) Försöker även övertala Sunkan att åka med men han är juh så jävla lat och orkar inte säger han!

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra... men kanske blir så att jag och sundling drar ut en sväng :)


Puss på min flickvän <3 :D

I will never let you fall

Onsdagar är gula, och gult är fult


Suck.. vaknade upp imorse och mådde juh allt annat än bra så jag blev hemma... :O inte kul alls. Men nu börjar det släppa så det blir skola imorgon iallafall :)

Ikväll ska jag in och se Vårshowen! :) wihoooo! ska bli riktigt skoj, och Tom ska ju spela så måste juh hejja på han också ;)



ÅÅhh efter träningen igår stod jag och sundling och snackade hur länge som hellst om USA :D vi är båda så jävla pepp på att åka dit och plugga sedan efter studenten.... Vi planerade allt haha xD typ, jobba plugga upp något ämne under sommaren.. tjäna ihop en massa pengar och spara spara spara, sälja datorn köpa sig en liten bärbar osv xD hahaha de va så sjukt kul att prata om det för det känns verkligen så verkligt när man märker att det faktiskt kommer att gå och lösa :D

Så nu håller jag verkligen tummarna för att dethär ska funka :D :D :D




Jag är busigt glad just nu :D ska ta och spela lite NFL 10 nu tror jag :D

ååh. idag får jag tillbaka min dator också xD kärlek till den <3

Att inte göra någonting alls

Söndag

Jaa... min söndag? den har varit lite skum, började dåligt då jag och karin tjaffasde kan man säga sedan åkte hon hem till stöde -.- (allt är bra nu såklart :) ) sedan for jag hem och kom på att våran tränare har ordnat någon "speciallträning" åt oss i sporthallen så får slänga i mig något att äta och sedan kasta in mig i bilen och rallyköra till kvissle.

Nu måste jag ifrågasätta tränarnas tankegång.. dom ber oss komma dit, det är SUPERVIKTIGT att vi åker dit, men dom kommer inte själva? ahahaha tycker de är så jävla fult gjort..

Sen att vi skulle köra yoga då, det är också hyffsat onödigt. snart slut på säsongen och nu har dom kommit på "näääe man kanske skulle ta och börja köra lite extraträningar utanför isen" hmmmmm.... ja? sen att de va yoga också, onödigt då tränarna lika görna kunde ha tagit oss alla på sidan EFTER en träning och sagt, stretcha! men våra tränare har alltid lite bråttom iväg hem osv osv osv..


men men... va ska man göra, Snart slutar man ju med hockeyn förhoppningsvis och går över till amerikansk fotboll :D måste juh görst testa på det och känna hur det är.. kanske tycker det är astråkigt också vad vet man :) men det verkar iallafall sjukt roligt.

¨ååååhå ååhåå hahaha nyss fick jag veta en värsta bra sak :D imorgon har vi ingen religon xD och vi behöver inte gå på svenskan :D vilket innebär att vi har musik klockan 2 hihihi :D sovmorgon is the shit säger jag bara!

nu ska jag ta och slå på lite musik och kanske leta reda på någon film man kan se sedan :D

Ha det!

Heartbeats

Lördag

Det är idag lördag.. jag och Karin va ut och lekte lite i snön förut kan man säga haha... Åkt ner till ica och handlat gjorde vi förut också :) blev lite godis och så.. snart ska vi äta köttfärspajj, Karin har ALDRIG ätit pajj förut :O tycker det är så sjukt konstigt XD hahaha... aldrig varit med om någon som aldrig ätit pajj förut x) lite gulligt hähä..

Imorgon har jag träning... och på måndag är det skola igen = MUSIK :D :D :D hihihi bästa ämnet helt klart haha..

Har inte så mycket på hjärtat.. varit dåligt med bloggandet nu på senare tid men har helt enkelt inte haft något att skriva om känns det som -.-

Ikväll ska jag och karin se på Fantastic 4 (2an) som går på tv :D har faktiskt missat att sett den xD har 1an liggandes här hemma men aldrig sett 2an så ska bli roligt att få se den =) hoppas den är bra.

Ha d!

Du är underbar
Du gör mig glad
Du får mig att må bra
Du gör mig hel
Du gör mig till den lyckligaste
killen på jorden
Och bara för att jag är dålig på att uttrycka mina känslor i ord
Betyder inte det att jag inte älskar dig
För det gör jag <3


Only You

Lördag är myyyys!

Började dock lite lustigt med att vi klev upp halv 7 efter att ha sovit typ 6 timmar, för då kommer Karins pappa som precis slutat jobbat och hämtar oss. (han jobbar på kubal) för vi skulle hem till karin och vi orkade dels inte åka buss, och vi hade även inga pengar för det (typ)

När vi kom till karin sov vi ett bra tag.. men tillslut ledsnade jag och satte mig vid min dator som fortfarande är här xD och spelade CodMW2 :D hahaha jag e så nördig men oj va roligt det är på samma gång! =)

Nu ska jag och karin göra lite chokladpudding, ta fram glass och något att dricka till, och så ska vi slå på en film och mysa lite :D

Karin är också supernöjd för att hon har 4  1-kronor från 2009, ni vet, domdär som är typ randiga på baksidan xD


I just cant look, it's killing me

Jamen just de... jag har ju en blogg


Denhär veckan har jag varit en massa med karin kan man säga hehe :D

Skolan denhär veckan har sugit, har typ inte gjort ett piss... haha, men de braiga är att vi fått vårat nya schema idag och på måndag har jag min första musik lektion =) yeeei! längtar verkligen efter något som faktiskt är roligt att göra.

Karin och jag åkte hem till henne efter att vi slutat, kuliga va juh att eftersom hon är så duktig på att slarva bort nycklarna så har hon ingen hemnyckel.. och de va ingen hemma :O så vi kom inte in, KUL!!! xD
så då gick vi bort på pizzerian och käkade medans vi väntade på att hennes syrra skulle komma och öppna åt oss :)

Sen har vi bara degat, kollat film, käkat.. karin sov en stund och då passade jag på att sitta vid min dator (som hennes pappa har installerat om åt mig)

Imorgon är det fredag och då blir det fredagsmys hos karin =)



I gotta feeling

Måndag!

Kära måndag, alla älskar måndagar är det inte så? :D hahaha nej jag är nog som katten gustaf i detta läge... måndagar borde tas bort helt enkelt :) borde vara Söndag och sedan hoppar man direkt till tisdag istället, skönt!

Iallafall så vaknade man upp hos karin vilket va mysigt som vanligt, Iväg till skolan for jag själv eftersom jag börjar mycket tidigare än karin, va och hälsade på skolsköterskan och fick en massa papper som jag ska fylla i och skicka till försäkringsbolaget. Allt detta arbete för dendär jävla tanden.... "suck"

Tänkte springa in på arbetsförmedlingen, men de va ungeför 200 pers där och jag fattade ingenting xD så struntade i de och åkte hem istället.

Sen så har Sundling gjort denna video, en sumering på hans 2009 :) Och jag är juh med en hel del :D Sjukt bra gjort Sunkan!



nu är det fredagsmyyys

Hej!

Har varit en katastrofdag kan man säga xD inget har gått som man velat! vaknade upp med feber värre än igår. Så det blev ingen skola idag... och ingen match heller för den delen :/

Sovit och kollat film hela dagen i stort sett, Vid kvart i 8 åkte jag ner till ica för att handla och sedan upp till broder för att hämta datorn, På väg ner är det plogat som om någon från en annan del av köping skulle ha plogat skiten, alltså, snett som in i helvetet! känner hur framdäcket skär ner och då vare bara att försöka ratta upp men denna lösa pudersnö va inte mycket att stå kvar på så bilen klörde fast... rejält. Efter att brorsan försök dra upp den med sin bil insåg vi att det inte kommer gå.

Så vi ringer till Tom för hans familj har en 4hjuls-driven bil :) och då GICK DET! :D :D :D Tog mig bara en och en halv timme att åka till ica, till brorsan och sedan hem.... måste vara något nytt rekord :)

Det är ju såkallat "Fredagsmys" idag.. och jag saknar min Karin :'/ Hon är så supersöt ;D speciellt när hon gör "läppen" hahaha.... x'D



So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold
Speak To Me

When all you got to keep is strong
Move along, move along like i know ya do
And even when your hope is gone
Move along, move along Just to make it through
Move Along

Cause im Mr Brightside!

Första skoldagen Gick väll bra.. va sjukt trött efteråt då jag kom hem och feber tog tag och jag somnade ganska så direkt.. sov till kvart i 10 ungefär :O helt sjukt va trött jag va! helt utslagen.

Men idag så hade vi iallafall Historia och sedan Klassråd/mental träning :) va ganska roligt att vara tillbaka och vi va kanske 7 pers på lektionerna xD om ens de haha -.-

Jag fick receptet
till Kladdkakan jag och karin brukar göra hos henne så kanske blir att man gör en sådan imorgon! :D är så sjukt jävla sugen på chocklad :O

Dagens outfit,
HAHAHA näe jag skoja.. åååh va jag hatar sånt :O tjejer som står och filmar sig själva, men tittar liksom i kameran och inte i spegeln så dom ser HELT JÄVLA SCHELA ut! sen smaska på tuggummi och pratar som att dom va bäst i världen..

kom bara att tänka på att det stör mig XD ååh... jaaa.... vad mer hmm... Kenneth har fixat min dator nu så ska upp och hämta den imorgon :) och på lördag kanske Karin kommer hit.. om jag inte blir ännu sjukar förstås för jag vill ju inte smitta henne :( även fast hon har världens bästa imunförsvar så vill man inte chansa =)




Cause since i've come on home
Well my body been a mess
And i've missed your ginger hair
And the way you like to dress

Wont you come on over?
And stop makin' a fool out of me
Why don't you come on over, Valerie?
Valerie, Valerie.. Valerie

Going Back to college

Hejsan Bloggen :)

Imorgon börjar skolan igen... och jag är inte sådär jätteglad över det måste jag säga :) är ganska så jätte skolless för tillfället!

Va till brorsan med datorn förut för han ska installera om windows åt mig.. men det gick inge vidare för datorn är dum och gör inte som vi vill.. så han ska fortsätta kolla på den imorgon :)

Till helgen blir det iallafall en massa plugga som jag borde gjort under lovet men det blev inte riktigt gjort..



Splash, Turn and Twist

Jahapp.... Sitter här framför Karins dator och kan inte sova... är dödligt pigg :S hur man nu kan vara de? aja... haha jag kan tydligen.

Varit en tråkigt jobbig dag kan man säga.. inget har gått som man tänkt sig :P sura miner hela dagen i stort sett..

Karin hade redan somnat när jag kom ner efter att ha borstat tänderna och så... man känner sig lite smått ensammen och övergiven xD haha.. bläääää så jag kan inte sova.. Ska titta på någon film nu som jag aldrig hört talas om.. hoppas den är tråkig så jag blir trött ^^

ha d gött


What is love?

Wihooo!

Idag, eller ja.. igår så va jag, Karin, Ewe och Glenn iväg och bowlade i birsta :D Gick inge bra för mig... tror jag slog 20 "9or" och missade sedan de sista klotet :@ kom iaf 3a :D så inte sist hahaha!

Efter det så käkade vi på Max och sedan så skjusade dom mig till Bussen för jag skulle åka hem.. Här hemma har jag och mariat spelat en massa Wii sport :D riktigt kul! jag äger på wakeboard eller vafasen de heter X)

Imorgon blir det iallafall till att åka till farfar ett tag :) Sen får jag se vad som händer... kanske skull Karin komma hit men får se hur det blir med de ;D hoppas hoppas iallafall!

Den vackraste stunden i livet
Var den när du kom
Och allt var förbjudet, Åh allt som vi gjorde den stunden
Vill jag göra om... För det ekar i huvet
Och det blod som jag trodde va stilla det fick du att rinna
Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

And I think to myself, What a wonderful world

Oh Happy 2010!!


Jaaa va kan man säga?! Nyårsfirandet va kanonkul! Började redan dagen innan då jag och karin va ensammen i lägenheten och såg på Ice Age 3 och åt godis och en massa massa mys :D På nyårsdagen blev det först sova ut ett tag för att sedan ficka lite lussebullar och dricka cola xD

Vid 5 tiden åkte vi hem till Isabelle och där va det Jag, Karin, Isabelle, Kebbe, Camilla, Milko och Conny :D (conny va kvällens chaufför :D) ashärligt gäng blev det iallafall, sen kom det även en massa annat folk som jag inte har en aning om vilka det va, eller jo, Börje! haha men resten va bara randoms typ, kom dit och sov i ett hörn i en halvtimme sedan drog dom! xD ganska komiskt :D

Efter att ha kommit i ett ganska onyktert tillstånd drog vi ner till hamnen vid 11 tiden, Va in på Kebbes systers fest som har lägenhet där alldeles bredvid! sjukt mycket folk och en riktigt trevlig borlänging träffade jag å vi prata på som fan om hockey och allt möjligt xD

12 slaget va vi ute i hamnen och kollade på fyverkerier :D askul och värsta mysigt! Karin fick min nyårskyss ;D hihihih, och typp... aaaa sedan va det in på dendär festen igen Och nu började man ju bli lite trött, febern kom ikapp och tanden började spöka på igen... Måste nog in till tandläkaren igen om dehär inte går över snart... känns skumt xD

Imorgon ska jag, Karin, Ewe, issa och pappa glenn åka och bowla xD Karin står just nu och ger mig en massage! asmys.

Näe nu ska jag ta och va lite social (hähä) ha d gött och GOTT NYTT ÅR!


Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly

RSS 2.0