Utgång

Det verkar bli utgång idag iallafall, Fast jag är egentligen inte sådär jättesugen just nu om jag ska vara ärlig.
Fast Nazlie skulle såklart börja gråta om jag inte åker dit så man måste vara lite snäll mot henne för en gångs skull :)

Men ikväll blir det iallafall lyset och som det verkar ska många man känner dit så det blir säkert skitskoj! Just nu sitter jag iallfall och försöker bestämma mig för vart och när jag ska förfesta.




Jo för någon dag sedan, så mejlade jag en utav dom som håller i de hela med träningen för Amerikanska fotbollen. Och fick en massa rolig och trevlig info :) Och mamma verkar faktiskt tycka att de ska bli rolgit och hon stöttar mig faktiskt xD trodde hon skulle bli "amen du kan inte börja i de bla bla bla" men hon tycker det låter kul :) Så nu jävlar, till sommaren blir de nog Amerikansk Fotboll för mig och jag längtar! Kommer bli hårdträning hela vintern nu så man är "fit for fight" när det gäller.

Ne nu måste jag hoppa i duschen. bye bye



Let me entertain you

ååååh äntligen! Jag börjar fan bli frisk nu! känns så jävla bra att få åka till skolan imorgon, och hur sjukt är inte de? jag ser fram emot att åka till skolan... de är fan inte ofta de händer x) Sitter just nu och har kollat på prision break och druckit lite cola nam nam, börjar inte förens 12.15 imorgon och tror bara jag har 1 lektion så de är ganska lugnt.



Något som är lite misslyckat iallafall är att jag inte kollat till min telefon på hela dagen typ och såg lite väl sent att jag fått ett sms från tandläkaren att jag ska dit imorgon men jag kan tyvär inte just då.. så måste kliva upp ASTIDIGT för att ringa och be om en ny tid, drygt svar JA..  men funderar på att efter de ta en lååång dusch och sedan för en gångs skull käka en riktig frukost och glo lite på prision break :D


Swing life away

Jahapp... sitter nu här framför datorn och är så jävla less på att vara sjuk nu så jag får utbrott! är sjukt jävla irriterad och har varit de hela jävla dagen.. FUCK!

Farsan har iallafall fixat upp nya tapeter på mitt rum idag där det va lite skador/slitage.  Får se vad som händer imorgon.. är inte speciellt pigg just nu så lär ju knappast bli någon skola :S åh längtar fan tillbaka till skolan! snacka om att detta är illa..                     



You are! in pain! 
Take your life take your life with cocaine!
But i am who i am 
So i do what i can, when i can
But i can't really do a damn thing!













  




Under The Bridge


Sometimes i feel
like i don't have a partner...
sometimes i feel like
My only friend
Is the city i live in
The city of Angel..
Lonely as i am
Togheter we cry

I drive on her streets
cause shes my companion
I walk through her hills
cause she knows who i am
She sees my good deeds
And she kisses me windy
I never worry,
now that is a lie

I dont ever want to feel
Like i did that day
Take me to the place i love
Take me all the way 


Some things are not just black and white

Varit en ganska soft dag :) Börja med att jag va med Emma här hemma hos mig och jag fick stryk i Wii, inte så konstigt eftersom jag verkligen SUGER på det :) massa skratt och nörda vid datorn blev det (och nej de va inte jag som satt vid datorn... hon är ju värre än mig fan! =D)

Efter att ha skjusat in hon till stan så tog jag och åkte tillbaka till Njurunda och hämtade päronen och åkte hem. Så nu har man kollat på film och lite sånt och snart är det nog dags för att käka något.. är så sjukt jävla hungrig!

Till helgen har jag ingen träning, ingen match... INGENTING! så vafan ska man hitta på? :D känner mig sugen på att göra något.. tänker verkligen inte vara hemma iallafall!

C yaaa


Jaaa jag säger då de...

Vilken sjuk jävla helg detta har varit..  Börjar med att i Fredags så skulle jag ut på krogen med några vänner.. Tänkte att ja, man kan ju ta det lite lugnt iallafall (HAHAHA) Blev hämtad här av Sundling runt halv 8 och åkte ner till bommen där vi tog bussen in till stan och sedan vidare ut till granloholm och där hade vi förfest med lite folk i en egen lokal. Vi hade sjukt roligt och de hände lite roliga grejjer där kan man säga.

Efter ett tags drickande så börjar vi röra oss mot bussen för att åka in till staden och krogen. Ganska roligt att när första bussen kommer så står sunkan (full som ett as) och skriker "VI SKA INTE MED DENHÄR BUSSEN!" och alla andra säger "JO DET SKA VI!!!" då tittar turken som kör bussen på mig, stänger dörren och åker iväg?!?!! hahaha vilken jävla dåre så vi fick sitta i kanske 20 minuter till och vänta på nästa buss...

Men in till Staden kom vi och vi gick upp till lyset för att "checka in" ååh jag va även den sista personen som fick gå in gratis!! :D Och här börjar kvällen spåra ur lite då vi shottade lite och sedan blev de en massa springa runt och snacka med polare, dansa osv. Allt som händer här är lite difust men jag va iallafall ner på stan och sprang runt med Nathalie och hennes kompisar ett tag.

Tog kvart i 2 bussen hem och somnade så fort jag la mig i sängen.

Lördag. Klockan ringer halv 6.... Jag förstod inte riktigt vart jag va förrens farsan dunkar på dörren och ber mig kliva upp. Vi åker ner till nsk för att där ta bussen klockan 06.00 till Brunflo för att spela hockeycup.
Jag sover hela vägen upp iallafall och när vi kom dit så måste jag erkänna att jag va nog inte i de bästa tillståndet för att spela en hockeymatch. Men de gick ganska bra bortsett från att vi förlorade 2 matcher och 1 oavgjort.

Söndag. Efter att till slut ha fått sovit ordentligt i en skön hotellsäng så kände jag mig helt normal igen. Efter en snabb frukost packar vi ihop och åker tillbaka till ishallen. Förlorade igen såklart :) och jag fick jävligt ont i höften efter att ha blivit tacklad och for in lite i sargkanten, måste ha tagit väldigt konstigt för de va ingen värst hård tackling. Men som tur va så är en av våra spelares farsa Läkare för Timrå IK's elitserie lag, så han tog en titt på mig och kände en massa, de gjorde ont som fan, som han förklarade det så har jag nog en bristning i ett muskelfäste i höften.. så han la på tryckförband runt magen på mig så jag knappt kunde andas och ont gjorde det vill jag lova.

Men jag bet ihop och spelade även den sista matchen mot Östersund. vi förlorade igen, Men de roliga va ju att jag gjorde mål och att vi kom tillbaka riktigt bra efter ett stort underläge.

Men jag har iallafall haft riktigt roligt =)  Nu ska jag ta och försöka bli hel igen.. har ont precis överallt x)


If you wanna have fun and do something crazy like flash yo titties

Get crazy get wild
Let's party get loud

haha yeaah! idag äre fredag och som det ser ut just nu så kanske de blir party med polarna och kanske krogen. Är inte riktigt 100 på detaljerna men de kommer nog de med. Imorgon iallafall så ska jag vara på nsk klockan 06.00 för då går bussen mot brunflo! INTE KUL! Så de får bli lite lugnt ikväll tyvär :)

Satt och pratade med jocke då morsan ropar ner mig för jag ska ta upp en massa kläder, springer ner och där ligger en hög med nästan alla mina partykläder. Sa till jocke att detta måste ju vara ett tecken på att jag ska ut ikväll xD


Ska nog ta och packa allt som ska med imorgon nu så att jag slipper oroa mig för det sedan... Gäller att planera detta haha ;) vi ses i dimman!

RSS 2.0