mmm, whatcha say?

ONSDAG! eller ja, det som är kvar av den..


Idag är det ingen vanlig dag för det är SUNKANS födelsedag! så grattis på dig! :)

Började dagen med en ipren, mådde så jävla dåligt, efter en timmes extrasömn kändes allt lite klarare och jag kom på att Projektredovisningen va idag.. så det var bara att pallra sig in till skolan först på filosofin och sedan Redovisningen då, gick väl ganska bra kan man säga :) lärarna verkade gilla de vi förde fram

Och för er som inte vet så hade jag och Linus "Simkunnigheten i Sundsvalls Högstadium" Och vi har varit ute och lärt dom som inte kan, att simma :) jätteskoj!

Igår va det tisdag och då fick jag äntligen min Studentmössa! Och lite kläder som jag också beställde :D så fucking awesome! känns som att det är riktigt nära nu (men ack så mycket jag har att göra xD)

Träning hade jag igår och fick då med Crille att börja träna amerikansk fotboll vilket han verkade tycka va roligt ;)

På fredag blir det nog krogen med sunkan m.fl.. får se hur det blir :D




Mycket att göra eller bara dåliga ursäkter?

HEJ!!!!

Nu va det satans länge sedan jag bloggade. Har haft fullt upp känns det som så har aldrig riktigt tagit mig tid att sitta här och skriva!

Mycket har hänt kan jag ju säga iallafall :D Först och främst så har jag nu börjat med Amerikansk Fotboll! det är skitroligt och killarna i laget är riktigt trevliga och sådär! så det funkar skitbra :)

I skolan har jag mer än någonsin att göra känns det som x) suck... kommer ALDRIG bli klart med allt som ska göras hehe.. Imorgon är det Tisdag och då ska jag hämta ut min STUDENTMÖSSA! och allt annat skräp som man blev pålurad xD

Min tand, som jag fick en puck på för någon månad sedan, håller typ på att dö. Så idag va jag till tandläkaren och påbörjade en Rotfyllning...... det va INTE OKEJ! det gjorde inte ont men de va fruktansvärt obehagligt efteråt :O

Min Sötnos KARIN :D har fått en lägenhet! eller ja.. hon har hyrt en... köpt en? jao.. "eh whatever..." ehehhe ja så just nu sitter hon och jag i den och ska snart ta och sussa lite :D värsta mys!

något mer något mer?..... Sökt jobb har jag gjort på lite olika ställen också, alldeles nyss till något ställe jag aldrig hört talas om xD K-rauta... eller va tusan dom hette :D


Puss på dig baby <3

tick tack tick tack

Klockan går seeeeegt!

Har en lektion kvar sedan är det lov! så jävla skönt! synd bara att jag kommer att få sitta och plugga 24/7 hela jävla lovet bara -.- (kommer såklart inte bli så men jag borde verkligen göra de)

Igår blev det en jävligt dryg dag då jag vaknade med en SPRÄNGANDE huvudvärk.. och vi hade inge alvedon/ipreen/treo/eller liknande xD "drick vatten och sov" fick jag höra av morsan ahahah.. lätt att sova, njaaaa. inte direkt :)

Idag ska jag träffa Karin efter skolan för att prata, saknar henne. Och ikväll?!!? VAFAN HÄNDER IKVÄLL? jag har seriöst ingen aning.... vill ut!! 100 dagars är det? men njaa... vettefan, har ingen biljet.. men samtidigt har ju Kalas premiär på Allstar... funderar på att gå dit! men får se.. lär ju inte bli av x)

Kanske följer med Karin hem ikväll efter hon slutat jobbet istället.

Nu är det iallfall bara Filosofi som ska överlevas innan lovet tar sin början : )  

Ha d gött!



Lights will guide you home

Wihooo!

me so FREAKING happy..... schappy som scobby do skulle sagt!

Min dator har nu Windows 7 installerat :) fungerar än så länge felfritt "peppar peppar" har suttit hela dagen igår fram tills nu och installerat en massa massa massa saker xD

Jag sitter just nu hos karin och väntar på att hon ska komma hem :) längtar supermycket efter de.. då ska vi typ, SOVA :D hahaha mys!

trött är jag.. övetrött kan man säga, jag sitter och funderar på om jag ska gå bort och köpa mig en kebab, för jag är hungrig :)

Ha d gött:D

RSS 2.0