Bäst!

Måste bara säga att detta har varit en KANON vecka! Tog körkort i tisdags! samma dag som solen verkligen kom igång, Man har glidit runt i värmen och stekt riktigt ordentligt!

Umgåts en massa med sundling och jocke, blev lite fotboll på vallen osv. Sov hos jocke i fredags med hela ligan i stort sätt.
Solen har strålat och de har varit dödsvarmt hela veckan! superskönt!

Idag va jag in och hämtade ut mitt körkort också, Ganska stor skillnad från när man gick i 7an då man skaffade id-kortet måste jag säga xD

hela veckan har bara flytit på och varit helt underbart bäst! Livet LEKER! :D

och på lördag blir de gatufesten!! så jävla nice, blir förmodligen fredag också.. får se dom kommande dagarna vad som händer ;)

Sunk you and me this summer = Awesome!

baba

Onsdag

Under dagen blev de en hel del städa och slita här hemma, fortfarande ont i halsen så man va ju inte sådär jättepigg på att göra något.
Blev ingen träning på kvällen vilket va lite tråkigt men de får gå ändå hehe... Vid tio tiden tog jag bilen och åkte ner till bommen för att ta ut pengar så jag kunde ta och tanka vilket behövdes vill jag lova och sedan drog de av mot stan. som vanligt så va de en JÄVLA kö vid kubal hela vägen in till stan, så jag va ju lite smart jag och tog vägen via östermalm skönsmon eller va de nu heter xD

gled ner till hamnen och satte mig och tittade på båtarna och lyssnade på lite musik från ipoden, as skööööönt! gick även en sväng runt hela skiten och bara lät tankarna fara omkring mellan himmel och jord.

Sen pratade jag med sunkan och han va i haga med en kompis och undrade om han kunde få skjus hem, självklart sa jag!

samtal i bilen :

sunk "vet du vart preem macken i haga ligger?"
jag "Nej..."
sunk "eeeh... vet du vart skolan i haga ligger?"
jag "eeeh.. nej"
sunk "vet du vart kyrkan i haga ligger?"
jag "hahaha"
sunk "han skrattar den dåren"
sunk "vet du vart haga ligger?"
jag "Nej!"

xD men jag hittade tillslut så de löste sig ;) Jag och sunkan drog ner till hamnen en sväng och de va nice, satt och surrade lite där medans fåglarna rent ut sagt dödade varandra, lustigt. när vi kom till kvissle så bestämmde vi oss för att hälsa på sanna vilket vi gjorde och tvingade henne att umgås med oss i 2 timmar, klockan va halv 3 när vi åkte därifrån :D

Me and sunshine

'
Dåren himself

Körkort!

Vaknade upp imorse och kände nervositetetn komma krypandes. Tog 07.05 bussen mot staden och gick direkt upp till vägverket för registrering och fotografering. vi va ca 20 stycken som skulle göra provet samtidigt, en gubbe kom in och började predika om hur vi skulle gå till väga osv osv. fick gå in till ett rum och lämna ifrån oss ID och sedan sätta oss vid en dator. svarade på frågorna och efter att ha kryssat i sista frågan gled blicken mot "Avsluta provet" knappen som dök upp.
kände hur handen darrade när jag började glida med muspekaren mot destination resultat. sekunderna gick... vågade inte trycka på knappen. sneglade bort lite och tryckte till, när jag vände tillbaka såg man en stor grön text GODKÄND! så jävla lycklig :D

När chocken lagt sig klev jag upp och gick bort och tog emot mit ID och ett papper som bevisade att jag gjort teorin och klarade den. blev till att knata ner till körskolan för att ha en extra körlektion som "uppvärmning" kan man säga hehe. Gick riktigt bra och självförtroendet va på topp! Efter det blev lite vandra på stan ett tag och där träffade jag syrran och hennes kompis så de blev till att gå runt med dom en stund innan jag vandrade tillbaka till Vägverket.

Fick köra med en Tjej som hette Jenny, hon va faktiskt riktigt trevlig. Fick kolla lite under huven och peka ut lite olika saker för henne innan vi åkte iväg. Körningen va faktiskt riktigt lätt, lättare än va jag trodde. Gjorde backa runt gatuhörn, en start i backe, körde massa landsväg bort mot bergsåker och runt där lite. Blev en jäkla massa rondeller så dom kan jag snart blunda och köra igenom känns de som. När vi äntligen rullade in på vägverkets parkering möttes man av dom trevliga orden "ja dedär gick ju riktigt bra, klart godkänd" såååååå lycklig :D :D :D

Så har varit och kört runt lite i bommen/kvissle osv med lill-syrran när man kom hem hehe, sjukt roligt och så är jag jävligt glad! Frihet!

HA D GÖTT! :D

Fått mycket gjort.

Klev upp halv 7 idag och åkte ner med farsan till bommen för att ta bussen som gick 07.05 in till stan. kom in till stan en halvtimme före min körlektion så den spenderade jag med att sitta ute i busskuren mitt emot blå huset i solen och lyssna på musik. Riktigt härligt! Sen va de dags för körning då och de gick sådär, märktes att jag sovit lite och så va jag lite nervös också men de va skapligt. Fick lite saker att tänka på inför imorgon.
Jag va klar ungefär tio minuter över tio, så de blev till att sitta och plugga lite på körskolan och jag klarade ju då "Slutprovet" på första försöket =) e man grym så e man!
När klockan blev 11 drog jag mig upp till Entré Sundsvall och hämtade ut min Gatufest biljett! ska bli riktigt skoj att få se Ledin live. Syrran va ju på väg in till stan också så jag gick och tog en fika med henne på city (?) blev en liten runda på stan också.
Vid 1-tiden sa jag hejdå för att gå bort till Mattias och klippa mig, där satt vi och snacka om allt från hockey till att raka pungen och KK's...... (jo dom har lite sjuk humor där)

Sedan blev de vandra på stan lite igen och fick tillslut skjus hem av syrran och hennes kompis, shyyyyst. Och när jag trodde att jag äntligen skulle få komma hem efter att ha suttit på nsk ett tag så vart jag tvungen att följa med mamma på banken (suck) sen blev de handla och ÄNTLIGEN på väg hem!

Helt slut och mörbultad av dagens bravader så la jag mig i sängen och somnade en stund. Vaknade upp och bytte om till fyskläder för att sedan röra mig ner mot ishallen för fysträning. Och SNACKA om fysträning... har ont precis överallt just nu. Dagen avslutades med en låååååång dusch och fy tusan va skönt de va.

Imorgon gäller de, är sjukt nervös men de e bara hålla tummarna och hoppas på det bästa :D

ha d gött!

fotboll

va och spelade fotboll på essviksvallen med Sunkan, Jocke och Sanna förut idag, va riktigt roligt.. Jag och sanna är ju helt klart de starkare laget innom fotbollen av oss fyra, men vi tog de lugnt idag och lät dom vinna faktiskt. Gollum-sunkan Sundling sprang runt och hoppa som vanligt och va alldeles lyrisk för att han fått komma ut i värmen för en gångs skull.
Alldeles innan jag och Sundling skulle åka blev vi oväntat bjudna på grillade hamburgare och korv! riktigt trevligt och gott va det!

Dagen för övrigt har bestått av att stå vid skottrampen och skjuta, morbror va här en stund och fikade och så har jag pluggat på körkortet. Så nu blir det till att sova för imorgon har jag körlektion och sedan ska jag klippa mig, jag ska också hämta ut Gatufestbiljetten som jag bokade idag! blir Tomas Ledin den 4e juni woho! ;D its gonna be Awesome.


Blink 182 - Always

I've been here, before a few times. And i'm quite aware we´re dying. And your hands they shake with goodbyes.
And i'll take back if you'd have me.. So here i am, I'm trying... So here i am, are you ready?

Come on let me hold you, touch you, feel you Always kiss you, taste you, all night Always.

And i'll miss your laugh, your smile.. i'll admit im wrong if you´d tell me.. Im so sick of fights.. i hate them.
Lets Start This Again For Real

So here i am, I'm trying.. So here i am are you ready?
So here i am, i'm trying... so here i am are you ready?

Come on let me Hold You, touch you.. feel you ALWAYS, kiss you.. taste you all night.. Always..
(
come on let me hold you) Touch you! feel you Always! kiss you, taste you all night.. always..

Skottramp

Ja nu är den berömda skottrampen uppsatt igen (hehe) skämt åsido. Farsan fick för några år sedan ta hem ett gammalt hockeymål från NSK som vi har till våran "skottramp" Består av en upphöjd platta och en lägre plast skiva, och såklart målet då. som säkerhet har vi bakom målet ställt en gammal gungställning från när jag va liten och spänt upp en presänning mellan benen.
De e riktigt roligt, stog nyss och sköt non stop i 40 minuter, Lillsyrran va ju med också så jag lärde henne lite saker och gav tips osv. De tar sig :) Vädret är ju kanon också så det är bara trevligt att vara utomhus efter denna vecka med regn och blåst.

Nu kom precis Min mobror med familj hit så vi ska nog sätta oss och fika lite ute i vårat nya partytält. (hoppas på en längre livslängd för denna)
Jo just, har bara slutprov och extrafrågorna kvar nu på teorin till körkortet också :) tänkte ta och göra de lite senare idag. Pepp och nervös till 1000!


nu ska jag gå ut och vara lite social :) ha d gött

Midsommar

Kan väl börja med att säga glad midsommar till er alla och en fortsatt trevlig helg.

Min Midsommar va ju inte alls som den var tänkt att den skulle bli. Första idén jag och morsan skissade på gick ju inte eftersom den inkluderade en speciellt person. Men eftersom de har varit lite körigt med en massa saker så har hon tyvär inte haft tid att åka hemifrån än.

Så jag försökte då ragga på några kompisar och kolla om dom ville hitta på något och alla skulle såklart bort eller va upptagen på annat håll... som vanligt, (nej jag har nog inga kompisar :S) Så det blev bara att följa med mor och far till Anders och Gunn (kompisar till familjen) där grillade vi och satt och pratade, inte så värst roligt men de va ju god mat iallafall så de fick väga upp.

Just hemkommen, sitter och glor på tvn.. och imorgon blir de nog bara plugga på körkortet.. sjukt nervös för tisdag!

ha d gött..

tråkdag

Ja idag har de ju inte varit någon höjdardag direkt, vaknade upp imorse till världens oväder.. regnade och blåste som tusan, så jag vände på mig och sov ett bra tag till. Sen har de regnat i stort sätt hela dagen.... inte så värst underhållande, hade tänkt dra iväg med några kompisar och spelat fotboll men de blev ju inget av med de då tyvär.

Har inte gjort så mycket idag xD blev mest titta på film, satt och spelade Guitar Hero förut.. va riktigt länge sedan och fortfarande så kan man hehe. Jag och mamma va iväg med bilen och handlade också, och precis när vi skulle svänga in på gården kom hon på att hon glömde köpa röka så de va bara att åka tillbaka.

På tisdag har jag körlektion, onsdag riskettan och torsdag halkbanan! sen är de nästan dags för proven! herregud va nervös jag är! hoppas verkligen jag klarar det!

ska kolla om jag hittar någon film att se på ... bye

Hjärter Dams sista sång

Där eljuspåren ledde hem till middagstid..  där allting var modernt runt sjuttiosju...
där låghusen vilade och skogarna tog vid, där bodde jag, där bodde du... där bodde jag & du.
Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt...

Men de skävlde när du rörde vid mig. du va sjutton jag va sexton och jag skolkade från allt...
Jag ville bara va med dig.... jag ville bara va med dig...

nu får jag höra då och då att du lever ifrån en vän.. och det verkar som att allting är okej, och jag undrar om du nån gång vill tillbaks dit igen.. Du kanske undrar över mig, du kanske undrar över mig? ...
Ja där låghusen slutade och skogarna tog vid, där allt va tyst och stilla som på kort.. där nätterna viskade om ett sporrande liv, och när ingenting va gjort... då när ingenting va gjort...

Ja det är lätt att Tänka bakåt när förvirring ta fart...  och när jag känner så, så tänker jag på dig..  allt är så förgängligt allting kan brisera snart.. men du är oförstörd för mig.. du är oförstörd för mig..
Men tiden har sin rätt att förändras där den går, och den är hos dig nu, hos dig och din vän.
Jag ska aldrig lägga mig med huvudet mot ditt hår..
Aldrig älska dig igen.... aldrig älska dig igen...

Men vid vägen längs bäcken som sakta leder hem.. där är himlen lite närmre för mig.. där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt.. dit kan jag gå och sakna dig.... dit kan jag gå och sakna dig...

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv. Och allting liksom kräver mera nu, så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.. Älskade älskade du..... älskade älskade du

Hockey

Satt vaken inatt med familjen och kollade på Finalen mellan Detroit - Pittsburgh.
Riktigt spännande match men synd bara att de slutade som de gjorde :/ ha inte suttit fel med en till vinst för Detroit inte.



Just nu gör jag i stort sätt ingenting... spelar lite Guitar Hero xD har allmänt tråkigt med andra ord.. ska snart ta och käka något och sedan får man se om man orkar hitta på något, vädret är ju inte sådär jätteroligt heller så.

"vi hörs"

Sommarlov!

Jah! nu är det fredag och äntligen Sommarlov! så jäkla skönt, Jag går nu ut på mitt absolut sista riktiga sommarlov, helt sjukt va tiden går! känns som att de va igår man sprang runt på skolgården borta på västergård i 5-6an, spelade bandy och fotboll varje rast och hade Tommy och Mattias som lärare... Snacka om att man längtar tillbaka dit igentligen! men det ska bli rickrigt skönt att börja 3an också.. ser verkligen fram emot min student! :D ska bli riktigt roligt, hoppas jag hehe.

Idag då, först så åkte jag in till skolan och fickade med klassen och våra mentorer i ett klassrum på skolan. Sa hejdå till Jennie som vi inte kommer ha nästa år tyvär. Sen gick vi till aulan och lyssnade på några rektorer som höll tal, några elever fick stipendier. Tessan i våran klass fick de!! så grattis till dig.

Har varit med Tom också, tog med mig gitarr och förstärkaren upp till honom och vi började göra en egen låt! :D tro de eller ej men de vart faktiskt riktigt häftigt! men långt ifån klar hehehe.

Har precis kollat på finalen av Talang med familjen och käkat lite godis och så :) riktigt trevligt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :D men tänkte ta och utmana syrran i lite singstar och fifa på ps3an. och lite senare ikväll är de Stanley Cup Final!!!!! GO Red Wings! :D Vinner Detriot blir det 3e gången som Stanley cup pokalen kommer till vårt kära lilla Njurunda ;) fett nice ;D

Ha d gött :)

Onsdag

oooh trött idag måste jag säga!! va öppe inatt och kollade på Detroit - Pittsburgh ;D synd bara att detroit losade... men men vi hade trevligt, mamma överraskade med att ha bakat rabarberpaj! woho! så satt och smaskade på den och tittade på hockey klockan 3 på morgonen hehe.. riktigt trevligt.

Sen blev de några timmars sömn och in till skolan. Hade Engelska på Åkersvik och där så hållde jag mitt tal om Blink 182, gick riktigt bra, sen drog jag även mitt egna "team work" där jag berättade om att jag "tagit hit 2 kompisa från usa" som jag guidade runt lite i stan i 3 dagar. Läraren tyckte jag va jätteduktig såklart. Jag fick även veta att hon satt MVG på mig i betyg! wiiiiiie mitt första MVG någonsin ;D Asnöjd!!! favoritämnet också såklart så de va ju de bästa ;)

Sen drog jag ner på stan och träffade storasyrran och hon va snäll att bjuda på fika. sen gick vi bara runt och kollade lite. haha och vi va en snabbis på åhlens.... hon skulle kolla på någon skiva. sen när vi skulle gå så gick jag förbi en bort där de va en stor hög med några konstiga plastkartonger? :O rikgitg skumma iaf... antingen så va de luftdraget eller så slog min armbåge lite lätt i domdär för 2 stycken rammlade ner, och landade såklart på en massa keramik (tomtar?) typ... och dom välte såklart och ner i golvet for en och KRASH! XD sen står jag där och försöker rädda alla andra som tippat och syrran står såklart och bara garvar! och då tippar bara fler och fler som några jävla dominobrickor och jag säger "men kan du hjälpa mig eller?" och syrran står där som ett jäkla fån och när den andra (tomten?) åker ner i golvet hjälper hon mig xD skitbra! hahaha... så misslyckat.. men men de gick bra iaf och vi behövde inte betala något ^^ hehe

Sen tog vi bussen hem. Just nu sitter jag bara och glor, regnar som fasen ute och jag börjar bli förskyld så man är ju inte så jättepigg på att hitta på något. Ska ta och plugga lite till körkortet tror jag.

ha d gött

// Mattias

Tisdag

Drog in till stan och träffade där sunkan, han hängde med mig upp till skolan där jag städade ur mitt skåp och lämnade sedan in lite böcker till lärarna :)

gick på stan ett tag, vi stötte även på ante en snabbis ;D skoj skoj! drog till trafikskolan och pluggade lite gjorde vi även... sen bar de av hemmåt och fika lite. vid halv 7 ringer sundling och frågar om man ska med till stan och spela lite fotboll, självklart vill man de så in till stan bar de av! ;D jävligt soft! de blev jag, sunkan, annika, jocke bergman och ankan som spelade lite. riktigt skoj. Bergman och ankan drog och vi andra gick och stekte på stan ett tag! härlig kväll med trevligt folk



You must understand that you hurt my feelings? im trying to do my best but you keep push me away all the time.. i wanna know why? I say i love you and all i get is a goodbye... is it someone else? or am i just paranoid? please talk to me.. i need to know cuz i can't pretend that nothing is wrong anymore.

Måndag

igårkväll slog magsjukan in och jag spydde några gånger.. MYSIGT! så idag blev det till att vara hemma :/ inte så jäkla roligt med tanke på att det inte finns ett smack att göra. Har städat rummet lite iallafall (klapp på huvudet) men det är så tråååkigt xD
på fredag får man sommarlov så va ska man hitta på då?.. alla verkar vara upptagen redan så man får väl vara hemma bara antar jag. eller så drar man in till stan och kollar på alla fulla människor, kan vara kul ibland de med. men men, framtiden är ett mysterium.
Har spelat lite gitarr idag ockå! Stay together for the kids med Blink 182 <3 kan nästan hela den ;D så sjukt jävla härlig att spela!! maha har ni inte hört den så sök på youtube.

va in förra veckan och pratade med någon snubbe i någon databuik på esplanaden. 350 kr så kollar dom upp vad som är fel i datorn :S ush... de va mkt pengar de bara för att ta reda på vad som var felet.. sen ska nya grejer köpas osv osv :S bläääääää... hatar att inte ha en riktig dator, Mammas bärbara är inte så jättebra den inte.

Ha de gött :)

This is one of my favorite songs..  I Miss you by Blink 182.. It's like they now how i feel and sings about it, weird right? :P

Hello there, the angel from my nightmare, the shadow and the background of the mourg, the unsuspecting victim of darkness in the valley. We can live like jack and sally if we want, where you can always finde me and we'll have halloween on christmas, and in the night we'll wish this never ends... we wish this never ends

I
Miss you, Miss you...... I miss you, miss you...

Where are you? and im so sorry.. i cannot sleep, i cannot dream tonight . I need somebody and always. This sick strange darkness... Comes creeping on so haunting every time.. And as i started counted. webs from all the spiders catching things and eating their insides. Like in indecision to call you. And hear your voice of treason. Will You Come Home And Stop This Pain Tonight? stop this pain tonight.....

Dont't waste you're time on me, you're already the voice inside my head... I miss you, miss you...
Don't waste you're time on me you're already the voice inside my head.... i miss you, miss you....

söndag

Vaknade, bara de förstör ju dagen kan man säga. va ute i stort sätt hela dagen.. bar tegelstenar hit och dit.

skola imorgon.

Börjar bli förskyld...

Har slutat hoppas


ha d gött

Nya tag

Veckan har väl inte varit den mest underhållande... men har man idioter till lärare så kan man inte göra så mycket. Men nu är det bara 1 ynka vecka kvar av denhär skiten så kan man få försöka tänka på något annat för en gångs skull.

Idag har jag inte gjort så mycket.. varit hemma större delen av dagen, men på kvälls sidan drog jag och tom till stan och gick på Bio. ganska kul, såg den nya terminator filmen som va helt ok. Inte lika bra som jag hoppats men den dög iaf :P
jag och Tom började även snacka om att starta ett band.. skulle vara riktigt roligt men just nu har jag nog inte så mycket tid. Men sa att vi kunde kolla lite mer på de efter sommaren. Eftersom att jag ska jobba i sommar. Men de skulle vara riktigt riktigt roligt iaf, blir ett 3-manna band isåfall har vi bestsämmt :)


Och gud va kul när man sitter och pratar med någon i flera timmar för att dom mår dåligt sen får man inte ens ett tack... va uppskattad man känner sig.

godnatt

Onsdag

Dagen började med att man åkte in till gärde och gymmade.. dock så visade de sig att jag va ensammen där :P Men som tur va så kom Olivia och gjorde sällskap! så vi två gymmade lite där inne och sedan tog vi taxin till skolan.

På skolan hade jag Engelska, då vi inte gjorde ett smack som vanligt, så slutade ganska tidigt, gick till körskolan och pluggade lite och gjorde "Fas Fordon" 2 gånger fick 69/70 och 70/70 poäng :D ska göra repetition nu och så :)

Hade träning som va riktigt rolig, spelade bandy hela tiden :D


Men måste säga att de ha varit 3 väldigt händelselösa dagar...... åker till skolan har inga lektioner alls :S åka hem igen och så går alla andra i skolan eller så är alla upptagen på annat håll :P sen tränar man och kommer hem och då är man för trött för att hitta på något, men men snart sommar.. längtar som en tok.

ha d bra

Snart så!

Nu är de fasen inte länge kvar till skolavslutningen! jag längtar som en tok :D och sedan blir det en härlig sommar med
sötnosen min! fy tusan va jag längtar <3 Ska verkligen bli skönt att få släppa allt och bara njuta ett tag.

Sen blir de gotland och där ska jag jobba i 5 veckor :) och har fått ett bra schema också, mån-fre och inga helgen en så länge som de ser ut som :) riktigt bra för då kan man använda sig av dom med bara sötnosen :D

Längtar efter dig så de gör ont <3


Cykla, solsken, fotboll, krogen och t.o.m lite dans!

Denna helg har varit riktigt lyckad. Fredagen började med att jag fick sovmorgon, åkte in till skolan och gjorde NP i engelska reading. Gick riktigt bra kändes det som.

Efter de tänkte jag dra till citytrafik skola och plugga lite men när jag väl kom dit va de smockat i folk och datorerna va upptagna.. så jag slog en pling till Sunkan och frågade va han gjorde. Han va på stan med Annika och jag gick och mötte upp dom. Efter ett tag försvan Annika iväg med Frida för dom skulle göra något (kom inte ihåg vad) och jag och sunkan begav oss till Birsta för att bara vandra runt lite. Vi tog sedan bussen hem och vi satt och bara njöt av solskenet och värmen.

Vi bestämmde att vi skulle hitta på något sedan så i bommen gick vi skilda vägar för att sedan ansluta oss och komma på något att göra. Efter min dusch och lite ps3 spelande får man ett sms "Cykla och fotboll?" Kanon tänkte jag så drog till Sundling och iväg drog vi på cyklarna! Hela vägen till Essviksvallen :O där spelade vi fotboll med Jocke och Sanna, sjukt roligt x) Dock så pajjade sundlings cykel så vi fick låna Jockes, Väl tillbaka märker vi att Sundlings föräldrar är på fest hos grannen, Någon som jag inte tänker nämna vid namn va lite smått berusad verkade de som x) Sundling och jag bestämmer oss iaf efter en förfrågan från av en kompis till han att dra på krogen!
Så iväg in till stan bar de av, och där gick vi först till Gustav för att ha lite förfest och efter de drog vi iväg till BK för där va de gratis inträde och 25 spänn biran! woho...

De va ju även säsongsavslutning för Klubb lyset så vi va ju tvungen att gå dit med! Riktigt härligt ställe måste jag säga. grymt skönt folk träffa man där! Jag va faktiskt upp och dansade också! trot eller ej, men de va jag.. Sundling den stackaren lyckades rammla (va nu de kan bero på xD) och fick en spark i ansiktet.. men de märkte han inte ens själv förens dagen efter.

Efter att Lyset stängde begav vi oss av till BK igen för att fortsätta kvällen, Och vad som hände där ska vi nog inte prata om, Jo jag e faktiskt snäll mot dig nu Sunk! så nu är DU skyldig mig en bira nästa gång xD Efter några smärre missöden som jag nämnde att vi inte ska gå in på i detalj xD så lyckades vi äntligen komma fram till Crilles lägenhet där vi sov en god natts sömn.

Resten av helgen flöt på, strålande solsken och mycket annat! Har även käkat mjukglass för första gången i sommar... väldigt sent men värt att vänta på! så mkt godare när de är RIKTIGT varmt.

Har även varit lite deppig.. ska man ju alltid vara såhär på en helg, kan inte bara vara bra men jag tror iallafall att de löste sig till de positiva.

Nu ska jag duscha efter en jobbig men ganska så härligt träning. Ha d gött

// Tias

RSS 2.0